Newholland

Selamin aleykum traktörümüz 2014 model tt55 kabinin içinde sağ taraftaki yani hassasiyet kolu sıfirdayken diger koltuğa yakın olan kol ekipmana etki etmiyo yani indirip kaldırmıyo bizim traktörümüzdemi bir sorun var yoksa hepsindemi bu şekilde kullanan abilerim bilgilendirirse sevinirim bide pulluk ve ızgara olarak ne önerirsiniz kaç bacak olmalı yani ızgaramız traktör tek çeker.
Şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler.

Selamin aleykum traktörümüz 2014 model tt55 kabinin içinde sağ taraftaki yani hassasiyet kolu sıfirdayken diger koltuğa yakın olan kol ekipmana etki etmiyo yani indirip kaldırmıyo bizim traktörümüzdemi bir sorun var yoksa hepsindemi bu şekilde kullanan abilerim bilgilendirirse sevinirim bide pulluk ve ızgara olarak ne önerirsiniz kaç bacak olmalı yani ızgaramız traktör tek çeker.
Şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler.
Akkün,söylediklerinin tam tersi olacak. O zaman düzelecek .Siz massey kullanmışsınız sanirim.Kollar massey ile tam ters çalışıyor
Senin taraf koltuk tarafindaki çeki kontrol kolu ve bu kol diğerinden, çiftte daima diğer dış pozisyon kontrolu koldan yukari olacak.v şeklinde.Dış kol hep aşağıda diğerini geçmeyecek. 20190315_233941.jpg20190331_154218.jpg20190331_154229.jpg
Pulluk 3 lu standart pulluk 10-11 no olmali.Kazayağı 9 lu olmali.
Orta kolu en üst deliğe yada altina tak.
Yaprak yay yaylanmasi için.yay arasinda ki parcayi kullan.

Abicim sen beni yanlis anladin galiba bak şimdi dışdaki kol her zaman daha aşağıda olacak bu tamam sürüme ilk başlarken 0 olcak buda tamam ama bizim traktör o dışdaki kol 0 dayken koltuğun yanındaki kolla arkadaki ekipmanın yüksekliğine etki etmiyo yukari veya aşağı sadece dışardaki kol arkadaki ekipmanı indirip kaldırıyo bu normalmi değilmi abim ben onu sordum hani bak sende klavuza yazmissın icteki levye dıştaki levye diye bizim dıştaki levyeyi klavuzdaki gibi en öne yani 0 a aldığımızda içteki levye (koltuğa yakin olan) ekipmanın derinliğine etki etmiyo sizdedemi bu şekilde InşAllah doğrülu anlatabilmişimdir abim iyi akşamlar.