New holland yeni t5

New holland en sonunda guzel bi traktor yapmis 2800 gibi fiyat verdiler sizce alinir mi.
1000174478.jpg

Resimler ve ekler

• 1000174479.jpg
    1000174479.jpg
    158 KB · Görüntüleme: 32
T5 Dual Command, yani 4 ana vites 3 takviye 2 buçuk şanzıman olan modeli mi? Eğer öyle ise liste fiyatı 3.400 lerde, oldukça uygun görünüyor?
Bu arada tip yani görünüm açısından mi güzel traktör yapmış yoksa motor şanzıman bakımından mi?
Evet t5.100 dual command modeli.Motor sanziman ve kabin konforunu sevdim.kabinin görüş acisi gayet guzel hersey yerli yerinde eski td lerden cok ustun ve kabin amartsoru standart.

• Beğen
Tepkiler: wallace22
T5 Dual Command, yani 4 ana vites 3 takviye 2 buçuk şanzıman olan modeli mi? Eğer öyle ise liste fiyatı 3.400 lerde, oldukça uygun görünüyor?
Bu arada tip yani görünüm açısından mi güzel traktör yapmış yoksa motor şanzıman bakımından mi?
Neresi uygun anlayabilmiş değilim otomatik olmayan sadece buçuk vitesi olan 3400 olan bir traktör bu fiyatlara 100 200 daha ekleyip dyna 6 sansizinmanli 5s çok daha uygun fiyatlara 5711m alabiliyorsunuz. New holland gereksiz yüksek fiyatlara da suan ben yeni t5 lere bindim güzel traktör ama yerli olduğunu anliyacaginiz eksikleri var t5 lerin 5s lerden ucuz 5711m benzer fiyatlar olması gerekiyor.yerli traktör yapıyorsun adam daha kaliteli (bana göre ) daha özellikli ve ithal traktörü sana yakın fiyatlara satıyorsa bu işte bir sorun var.

Neresi uygun anlayabilmiş değilim otomatik olmayan sadece buçuk vitesi olan 3400 olan bir traktör bu fiyatlara 100 200 daha ekleyip dyna 6 sansizinmanli 5s çok daha uygun fiyatlara 5711m alabiliyorsunuz. New holland gereksiz yüksek fiyatlara da suan ben yeni t5 lere bindim güzel traktör ama yerli olduğunu anliyacaginiz eksikleri var t5 lerin 5s lerden ucuz 5711m benzer fiyatlar olması gerekiyor.yerli traktör yapıyorsun adam daha kaliteli (bana göre ) daha özellikli ve ithal traktörü sana yakın fiyatlara satıyorsa bu işte bir sorun var.
5711m 3750 fiyati var bunun 2800 arada 1 milyon fark var o paraya tum malzemeyi dizersin.

5711m lerin güncel fiyatları ne kadar? Bi yakınım ara işler için 5711m aldı ancak çok memnun kalmadı maalesef.
Cnh in en uygun yanı şu anki kampanyası bana göre. Bu modelin de uygun tarafı cnh kullanıcılarının çok beklediği bucuklu şanzımana sahip olması. Yapacağınız işe,traktörden beklentinize, bölgenizdeki servise, traktöru alırken Yapacağınız ödemeye ( nakit, kredi vb gibi ) göre farklı tercihlerde de bulunabilirsiniz.
Şu an 2023 model sıfır km nh t7.230 4.750 ye
2023 model sıfır km 4.800 e 7s180 de var.
Bu ılanlara bakarsan pahalı tabi ki

• Beğen
Tepkiler: cmylmzzzz
Fiyat olarak 80 bina diyelim,
Dışı seni yakar, içi kimi yakar, binince anlaşılır.
Dual Command şanzımanların iki tipi bulunuyor.
T5 , Tr5 , Farmall U üzerindeki 24*24 şanzımanlar ağır hizmet tipidir.
Farmall C üzerindeki şanzıman , tarımsal şanzımandır.
Bu serideki şanzıman hakkında bilgilendirme almadık.
Motor haritasındaki değişim,
T5000 serisinde bulunan 1400 1600 rpm sabit tork aralığı devirleri, 1200 1400 rpm aralığına alınmış,
1600 rpm devirle sürüşe uygun düşmez, 1400 rpm devirle sürüş ister.
Motorun zamanlama kayıpları 2000 - 1400 = 600 rpm,
Kuyruk mili 540 ve 1000 devirin 1958 rpm de olması uygun ama ekonomi devir tercihinin 1550 rpm de seçilmesi uygun değildir.
Sürüş olarakta td110 ve t5060 modelden çok uzakta kalır.
İş çoksa böyle traktörle uğraşmaya değmez, vesselam.

Son düzenleme:

Fiyat olarak 80 bina diyelim,
Dışı seni yakar, içi kimi yakar, binince anlaşılır.
Dual Command şanzımanların iki tipi bulunuyor.
T5 , Tr5 , Farmall U üzerindeki 24*24 şanzımanlar ağır hizmet tipidir.
Farmall C üzerindeki şanzıman , tarımsal şanzımandır.
Bu serideki şanzıman hakkında bilgilendirme almadık.
Motor haritasındaki değişim,
T5000 serisinde bulunan 1400 1600 rpm sabit tork aralığı devirleri, 1200 1400 rpm aralığına alınmış,
1600 rpm devirle sürüşe uygun düşmez, 1400 rpm devirle sürüş ister.
Motorun zamanlama kayıpları 2000 - 1400 = 600 rpm,
Kuyruk mili 540 ve 1000 devirin 1958 rpm de olması uygun ama ekonomi devir tercihinin 1550 rpm de seçilmesi uygun değildir.
Sürüş olarakta td110 ve t5060 modelden çok uzakta kalır.
İş çoksa böyle traktörle uğraşmaya değmez, vesselam.
Hocam Case İh 115U Pro hakkında yorum yapabilir misiniz? Ağır hizmet traktörü olarak kullanılır ise şanzıman ve motor bu duruma uygun müdür?

• Beğen
Tepkiler: The_Hoca
Hocam Case İh 115U Pro hakkında yorum yapabilir misiniz? Ağır hizmet traktörü olarak kullanılır ise şanzıman ve motor bu duruma uygun müdür?
T5 115 Hi lo, 24*24 , 2016 model traktörü kullanmaya devam ediyoruz.
T5 sınıfında, Avrupa' da Dynamic command ve Auto command seri marketlerde satılıyor.
Traktörün toz ve sıcak dayanımı konusunda sorun yaşamadık.
Eleştiri konusu, motor hacminden dolayı yapılıyordu.
Ayrıca traktörün boyu kısa kalıyordu.
Traktörü yazılımlı olarak 140 hp, 550 n.m. torkta kullanarak sürüyoruz, 5 soklu 10" pullukta mısır yerlerinde performans yeterlidir.
Üçlü ve toplu patlatma da kurak zamanda kara toprak yapısında traktör hafif kaldı, ayağın birini sökmek durumunda kaldık, ikili olarak, 50 cm iş derinliğinde zoraki iş görüyor.
Traktöre fazladan da ağırlık yüklemeye çekindik, açıkçası.
Arka cantlarda iki çift, önde 300 kg ağırlıkla kullandık.Birer sıra atlayarak dip kazan çektik.
150, 200 dekar çalışanın işini görür ama daha çok tarla için tavsiye veremeyiz.

• Beğen
Tepkiler: DedoAkdemir