Arkadaşlar forumda çoğu kişiyle sohbetimiz var az çok kullandığım traktör modelini herkes biliyor şimdi bilmeyenler için TT55B 4X2 2013 model kullanıyorum son zamanlarsa traktorün fazla yaktığını düşünüyoruz ilk başta turbo olduğu için ve turboya yabancı olduğumuzda pek farkedemedik şöyle dile getireyim 100 lt lik mazot aliyoruz 1 hafta anca dayanıyor iş yaptıgida yok yolda gezerken yakıyor bazı ışlerde yakıtı normal ama bazen aşırıya kaçıyor şupelenmeye basladik traktorden baska illerde de tnıdiklarda aynı traktör var ve onlarla mukayese yaptigimizda fazla diyolar rolantide ilac atarken 2 saatlik bi surede yarim depoysa ceyrek ustu gosteriyor onun bile yaktigini anlabiliyoruz simdi bu traktor hatalımı yoksa sorun kullanıcı olarak bizdemi traktoru sabit 500 saatte bi bakima goturuyoruz zaten agir iste calistigi yok fazla suan 1900 satte anca 600 saati iste yapmistir vites konusuna gelince vitesleri hizli diyor babam onu ben fark edemedim dediginede bazen katiliyorum capa yaparken hizli gidiyor motor boguluyor 1 taviye hizli gidiyor sanki kndi emsaline gore 2 takviyede gidiyor baslica bu iki sorun var bunlari bi cozemedik gitti yardimci olacak olan arkadaslara simdiden tesekkurler.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.