New holland vurdurma

İyi akşamlar arkadaşlar ben new holland lar viteste durmuyor kayıyor ve vurdurunca da çalışmıyor diye duydum illa kendi çalışcak çalışmayınca da olduğu yerde kalıyormuş doğru mudur?

evet hi lo olan model mevcut bende 12 geri 24 ileri vetes seçeneği var ileri viteste vurdurma olmuyor... geri viteste vurdurabilirsniz (tavsiye etmiyorum hiçbir zaman vurdurma) hi lo geçişi ve yağ basıncı ile alakalı bir durum sanırım

TDD serisi de vurdurulmaz ;) rama assagi 1 e de taksan kayar gider motor.. Calistirmak istiyosan akun yeni olucak yada takviye edeceksin.. Mars motoru arizali ise zaten tek care yaptirmak ;))

Mekanik shutle ve normal şanzıman olan modellerde, kontak açılır, gösterge çalışırsa, elektrik varsa, seri vitese takılıp, salma olarak motor çalıştırılabilir, sıkıntı olmaz.

Power shuttle li motorların hiç biri vurdurmayla çalışmaz benim bildiğim, çünki motor stop halindeyken tüm yağı boşalttığı için yağlı sistem olduğu için viteste dahi olsa traktör gider bu yüzden her yerde el freni çekilir dolayısıyla stop edili motor viteste dahi olsa boşta oluyor ee vurduramıyon

Hidrolik ve elektro hidrolik ileri-geri özelliğine sahip traktörlerde, ileri-geri aralık değişim bağlantıları hidrolik baskısıyla yapılır. Söz konusu bu baskı traktörün motor gücü ile sağlanır. Bundan dolayı traktör stop ettiği an debriyajdan boşa kaçar ve şanzımanla motor arasında bir kopukluk meydana gelir. Traktör firmaları teknolojik olarak isterlerse bunu önleyecek bir sistem geliştirebilirler ama demek ki onlarda vurdurmaya karşılar.