Bugun 4_12 nolu pullukla nohut yeri hazirlarken yaklasik 10 dekar yer aktardiktan sonra tt65 bir anda tarlanin ortasinda kaldi acaba neden olmus olabilir debriyaj balatasindan supheleniyoruz
Bugun 4_12 nolu pullukla nohut yeri hazirlarken yaklasik 10 dekar yer aktardiktan sonra tt65 bir anda tarlanin ortasinda kaldi acaba neden olmus olabilir debriyaj balatasindan supheleniyoruz
Tt 55in debriyaj balatasi siyirmisti (7 yil once) ozman bronz balatayi 750 liraya taktirmistik yine ayni olduysa new hollanda tovbe ederiz
Saolun onceden massey kullaniyoduk hic bi problemiyle karsilasmadik bu new hollanda nerden merak ettikte basimiza bela aldik diye geciriyorum icimden yine massey yada john deere dusunuyoruz 75 85 beygir araliginda hayirlisi bakalim 5400 serisi baya hosuma gidiyoGeçmiş olsun o zaman.
debriyajı kaldirdiginizda motor 'ne yapıyor olduğu yerde patinaj mi ediyor boğulup gibi mi gitmiyorTarladan getirmede bi sorun olmadi fakat pullugu cekmiyo
Tarlalarimiza her yil ortalama donume 1er romork yaklasik 2 3 ton hayvan gubresi doker bunuda pullukla aktarmada topraga karistiririz bunun cok faydasini gorduk.donumden 50 ila 100kg artis oluyor taraktore gelirsek koyde tek bizim degil en az 5 6 kiside daha bu traktorlerde debriyaj balatasi degisikligi oldugunu ogrendik.genellikle derin surum yapariz (malum ankarada yagmur yetersizliginden) ve traktoru yorariz pullukta tekerlek yok girebildigi derinlige kadar girer sanirim fazla sıkıstirdigimizdanda oluyoBence de motoru hemen kötülememek lazım. Çalışan makine tabiki arızalar olacak. Kimin traktöründe arızalar olmuyor ki. Ben şahsen jd ciyim fakat gel gör ki parça fiyatlarından şikayetçiyim. Kaç kez satma niyetine girdim fakat kuduz gibi hiç kıyamıyorum. Topraklarınız güzel sanırım 4 lü 12 koşuyorsunuz 65 liğe. Biz aynı pulluğu 85 beygir jd de koşuyoruz. O bile bazen ağır geliyor.