TT4 serisinin power suhutle (nasıl yazılıyordu? ) ve mekik kollu olanları varmış doğrumu?
Bir de mekik kolu olan debriyaja basarak mı ileri geri hareket ettiriliyor?
Aynen
Ps debriyaj kullamadan
mekik kolu olanı bildiğin levye gibi
Evet TT4.65
Sizin traktör o pulluğu nasıl cekemiyo anlayamadım. Ben 480 e 4/8 ünlü takıyorum hasattan sonra sürüm yaptım seri 1 ile cekiyo Tiger 55 te seri 1 ile çekiyoTt4 serisi yerlinin ithali gibi düşünülebilir daha öncede yazıldı 4 piston olsa çok kullanışlı olurdu yine güzel tt mi yoksa tt4 mü daha iyi çekiyor bende merak ediyorum bizde tt65 var 2015 4 /8 li pulluk ile 1 seri ile ilk sürüm yapamıyor 4 piston olsa yapabilir
Tt4 serisi yerlinin ithali gibi düşünülebilir daha öncede yazıldı 4 piston olsa çok kullanışlı olurdu yine güzel tt mi yoksa tt4 mü daha iyi çekiyor bende merak ediyorum bizde tt65 var 2015 4 /8 li pulluk ile 1 seri ile ilk sürüm yapamıyor 4 piston olsa yapabilir[/
Sizin traktörde sıkıntı olabilir mi o pulluk çok küçük tt65 i 5 yıl kullandık 4/11 ile çok iyiydi çok nadir 4 takviyeye düşerdi (kırmızı toprağımız yok [emoji4])
Tt4 serisi yerlinin ithali gibi düşünülebilir daha öncede yazıldı 4 piston olsa çok kullanışlı olurdu yine güzel tt mi yoksa tt4 mü daha iyi çekiyor bende merak ediyorum bizde tt65 var 2015 4 /8 li pulluk ile 1 seri ile ilk sürüm yapamıyor 4 piston olsa yapabilir
Karadeniz'in toprağı sert 4x4 olduğu için patide yapamıyor mecburen takviyeye düşüyor td 75 ler bile buralarda ilk sürümleri 2/2 veya 2/3 ile ancak yapabiliyor bizim topraklar böyle
Onceki mesajda tt65 seri 1 de cekememe sebebini 3 pistona bulmuşsun. Td75 de takviyelerle sürüyormuş. Td nin 2\3 TT nin takviye 4 ten yavaş, Td 2\2 si TT nin takviye 3 ten yavaş. Td seri 1 TT nin nerdeyse takviye 4 gibi. Sizin topraklar sert bence de, TT65 hp 6 silindir olsa da bi yere kadar.Karadeniz'in toprağı sert 4x4 olduğu için patide yapamıyor mecburen takviyeye düşüyor td 75 ler bile buralarda ilk sürümleri 2/2 veya 2/3 ile ancak yapabiliyor bizim topraklar böyle
Bizde powershutle olan tt4.65 var 5li 9 nolu pullugu takviye 4 le sürüyor bazı yerlerde seri 1 le sürüyor motor daha 180 saat oldu açılınca vites farkedermi bilmiyorum motorun hiç bir yerini kurcalatmadim lda açılırsa 1 vites fazla çeker diyo tamirciler ama ben orjinallikten yanayım
Biz kırmızı soğan ekiyoruz. Çok fazla derin sürmek istemiyor. Toprağımız da yumuşak yapıya sahip daha çok kumlu. Belki de o yüzden öyle rahat çekebilir.
Kendimiz tohum ekiyoruz. Tohumlar, fideler, sökmesi herşeyi el işçiliği ile oluyoMert,soğan fidelerini nereden temin ediyorsunuz?