New Holland TT4.50 İçin Rodaj Tavsiyesi

25.05.2016
3,693
3,488
27
Niğde

Yeni Aldığımız New Holland TT4.50 için rodaj için tavsiye verirmisiniz daha kullanma kılavuzu gelmedi az yakıt ve motorun daha iyi açılması için tavsiyelerinizi bekliyorum abilerim kardeşlerim.

1600-2000 devir arasında kullan boğma motoru 400saatten sonra sıçramaya başlar 600de oldum der çalıştırırken ve istop ederkende gaz verme.

Fatih hocam bide şöyle bişey sorayım sizde ilk aldığınızda hızı düşükmüydü son gazda ben dün sanayiye gittim geldim son gazla 32-33 yapıyor ölçtüm gps ile 25 deviri geçmedi biri demişti bizde ilk aldığımızda geçmiyor sonra 25 deviri biraz geçti dedi ilerde hızda artma olurmu biraz daha

Fatih hocam bide şöyle bişey sorayım sizde ilk aldığınızda hızı düşükmüydü son gazda ben dün sanayiye gittim geldim son gazla 32-33 yapıyor ölçtüm gps ile 25 deviri geçmedi biri demişti bizde ilk aldığımızda geçmiyor sonra 25 deviri biraz geçti dedi ilerde hızda artma olurmu biraz daha
Zamanla devir yükselmez haliyle hızıda artmaz gaz devir ayarını 26-27 arasına ayarla yada ayarlattır 37 km yapıyor tt4.65 26.5 gazda 38km yapıyor

• Beğen
Tepkiler: SefaBakırcı

Henuz sitede herhangi bir zam yok bence seni kandirmislar. Ustelik sahibinden.com da tenteli modeli 42 bin hemde sifir biraz sen zarar etmissin bu iste

Zarar felan Yok kardeşim o fiyatlar değişmez sürekli 54 binden indirdik biz 51 e orda yazıyor herşey kağıtta fiyatları plaka ruhsat sigortada dahil içine

• Beğen
Tepkiler: ASARCIKLI