Yeni Aldığımız New Holland TT4.50 için rodaj için tavsiye verirmisiniz daha kullanma kılavuzu gelmedi az yakıt ve motorun daha iyi açılması için tavsiyelerinizi bekliyorum abilerim kardeşlerim.
1600-2000 devir arasında kullan boğma motoru 400saatten sonra sıçramaya başlar 600de oldum der çalıştırırken ve istop ederkende gaz verme.
Zamanla devir yükselmez haliyle hızıda artmaz gaz devir ayarını 26-27 arasına ayarla yada ayarlattır 37 km yapıyor tt4.65 26.5 gazda 38km yapıyorFatih hocam bide şöyle bişey sorayım sizde ilk aldığınızda hızı düşükmüydü son gazda ben dün sanayiye gittim geldim son gazla 32-33 yapıyor ölçtüm gps ile 25 deviri geçmedi biri demişti bizde ilk aldığımızda geçmiyor sonra 25 deviri biraz geçti dedi ilerde hızda artma olurmu biraz daha
Zamanla devir yükselmez haliyle hızıda artmaz gaz devir ayarını 26-27 arasına ayarla yada ayarlattır 37 km yapıyor tt4.65 26.5 gazda 38km yapıyor
Servis yakınsa git rica et yaparlar uzaksa pompanın üzerinde basit bi ayar yeri var gaz pedalına bastığında hareketli parçanın dayandığı civata var onu açacaksınNasıl ayarlayacaz yada ayarlattırcaz
Servis yakınsa git rica et yaparlar uzaksa pompanın üzerinde basit bi ayar yeri var gaz pedalına bastığında hareketli parçanın dayandığı civata var onu açacaksın
tarla süreceksen 18 20 gaz aşağısı gitme. Özellikle ilk 50 saate kadar az yaksın diye düşük gazla gideyim deme motoru boğma gerekirse tarla sürerken bir vites düşük git boğulmadan devam et
Hayırlı olsun tekrardan.
İlk 50 saat fazla yüklenme sonra Allah ne verdiyse acıma açılsın yoksa öyle kalır.
Yeni Aldığımız New Holland TT4.50 için rodaj için tavsiye verirmisiniz daha kullanma kılavuzu gelmedi az yakıt ve motorun daha iyi açılması için tavsiyelerinizi bekliyorum abilerim kardeşlerim.
mahsuru yoksa ne kadara geldi traktör?
Evet verdiler çıktı içinden 51 bin peşin
bence pahalıya gelmiş üstelik peşin para indirim yapsaymışsınız keşke 45 e falan alınırdı.
Henuz sitede herhangi bir zam yok bence seni kandirmislar. Ustelik sahibinden.com da tenteli modeli 42 bin hemde sifir biraz sen zarar etmissin bu isteZam gelmiş kardeşim zam Temmuz'da % 7 daha zam gelecekmiş
Henuz sitede herhangi bir zam yok bence seni kandirmislar. Ustelik sahibinden.com da tenteli modeli 42 bin hemde sifir biraz sen zarar etmissin bu iste