New Holland TR6 125 S HTS ( Sıra sonu dönüş sistemi) sorunu

New Holland TR6 125 S traktörümle HTS tuşunu kullanırken görevleri geç yapıyor, devir sabitleme 1600 deviri geçmiyor ve bununla birlikte ekrandaki devir sabitleme ışığı yanıp yanıp sönüyor bunun sebebi neden olur ben çözemedim

Motorun sabit tork aralığının bitiş devri 1600 rpm dir, sıra sonu işlemleri için normal sayılır,
Kullanımı etkileyecek durumlar var mı, ekipmanın performansını düşürmeden sıra sonunda dönmek mi gerekiyor mesela pnömatik mibzerde gaz kesilmez gibi.

Motorun sabit tork aralığının bitiş devri 1600 rpm dir, sıra sonu işlemleri için normal sayılır,
Kullanımı etkileyecek durumlar var mı, ekipmanın performansını düşürmeden sıra sonunda dönmek mi gerekiyor mesela pnömatik mibzerde gaz kesilmez gibi.
traktör yeni olduğu için rodaj sürecinde yüksek devir çeviriyorum 1800 rpm gibi ama hts aktif olduğunda devir sabitlemede kayıtlı olan 1800 rpm bir türlü gelmiyor traktör yığılmada çekişten düşüyor ve yakıtı artırıyor vites düşmek durumunda kalıyorum onun için hts de bir problem olduğunu düşünüyorum