arkadaşlar bende 2006 model nh td65d dt var ona göre uygun kabinler hangi marka önerirsiniz ben gözde kabin dşünüyom
Arkadaşlar kabin daha alamadık kullanan varsa verim ve yarış kabin arasında kaldım en uygun hangisidir
Verim kabin bayiliği ni yılmaz traktör almış artık fabrika direk satmiyor geçen sene 4500 liradı şimdi 6500 olmuş düsünüyorum simdi
Hisarlar New holland di bırakmış gözde ve yarış kabin var birde fiyatlar aynı hemen hemen ama en uygun ve iyisi verim kabin gibi en yaygın olarak kullanılan o var buralarda herkes de memnunKlima falan dusunmuyorsan en uygun fiyatlı hangisiyse ona bak bence. Basakta hisarlar kabin vardı çok saglamdi. Gözde kabin dağcılar kabin hepsini arastir bence.
Çoğunluk memnunsa iyidir. Hayırlısı neyse o olsunHisarlar New holland di bırakmış gözde ve yarış kabin var birde fiyatlar aynı hemen hemen ama en uygun ve iyisi verim kabin gibi en yaygın olarak kullanılan o var buralarda herkes de memnun
Link ini verebilirmisinSahibinden de kırklareli de akalın kabin diye biri ikinci el ilan vermiş 3000 tl bir bak telefon ile konuş.
Link ini verebilirmisin