New Holland TD5 Serisi

Arkadaşlar Trakmakın sitesinde TD5 in hakkında bilgi bulamadım ama bugün newholland.com a girip araştırdım Türkiye ' nin sitesinde TD5 in broşürü verilmiş fakat indiremiyorum :S . O yüzden linkini vereyim ;

http://agriculture.newholland.com/ir/en/Products/Tractors/TD5/Pages/products_brochure.aspx

TD90D lerde kampanya var demekki yeni modeller çıkacağı için eski modelleri bitirmeye çalışıyorlar :S

Ha birde T5 serisi de üretilmeye başlanmış...

Ynt: New Holland TD5 Serisi

Bizim td 95 elimizde patladi gardaslik. Ciftceker 70-66 tiyla ayni para ediyo. Zamaninda deli para verdik. Simdi bu torklu seri de tuttu ikinci eli iyice dustumu piyasaya vallahi onu da etmeyecek diye korkuyorum.

wordstoxic link=topic=55720.msg607332#msg607332 date=1339920488' Alıntı:
Bizim td 95 elimizde patladi gardaslik. Ciftceker 70-66 tiyla ayni para ediyo. Zamaninda deli para verdik. Simdi bu torklu seri de tuttu ikinci eli iyice dustumu piyasaya vallahi onu da etmeyecek diye korkuyorum.

kaç model senin 95?

şimdikilerinden çok bir fark yok. esas yenilik 2013 veya 2014te motorda olacak. tüm nh ' lar common rail motorlu olacak. tüm servislere bilgi ve gerekli bilgisayar ekipmanını alması için haber geldi.

Bir malı alan herzaman kaybediyor teknoloji karşısında , bir süre sonra yenisi çıkıyor. Bu hemen hemen her sektörde böyle , zaten yenisini çıkaramıyorsa firmalar yaşayamaz.
wordstoxic braderim zamanında TD95 i alıp onun kapasitesine uygun iş yaptırdıysan , işlerini büyüttüysen zarar etmiş sayılmazsın.