Selam. 1993 Model 285S Massey Ferguson dan sonra New Holland Td110D Blue Master 2017 i modeli garajımıza koyduk hayırlısıyla. Birkaç resim paylaşmak ve yorumlarımı yazmak istedim. Kısaca Td110 hoşuma gitti genel anlamda fiyatına göre bence gayet ideal bir traktör. Tabiki 93 model 285S den sonra viteslerine alışamadık. Masseyin viteslerinin yanında bence bunlar vites değil. Resmen geçmiyor alışkanlık istiyor Masseyde tıkır tıkır geçiyordu en ufak bir pürüz yoktu vites yollarında Td110D da vites geçirmek ustalık istiyor 93 model bir traktör ama 2017 den daha güzel viteslere sahip insan bunu anlamakta biraz zorluk yaşıyor malesef. Teknoli nin T si yok viteslerde. Biraz ağır olcak ama malesef durum bu. Vites konusunda ne kadar yersem az kalır bence. Neyse vitesden sonra Gelelim frenlere frenler bence çok başarısız misal 30cm lik fren mesafesi var pedalın ama bunun sadece 3-5 cm inde fren tutuyor ve bu heybet li görüntüye frenler hiç yakışmıyor ki arkada yük de yok güvensizlik veriyor bence hiç yakışmamış bu frenler ayrıca frenlerde dururken balata sesi geliyor bu normal mi bilmiyorum kullanan arkadaşlar bu konuda ne derler. Onun dışında birde koltuğu tıkırtı yapıyor galiba bi vida gevşek ama bulamadım ben servis gelince halleder onu. Çekişini deneyemedik iş olmadığı için. Gübre attık tarlaya sadece o başka işe girmedi. Birde değinmeden geçmeyeceğim yol konumunda hızı az geldi bana Gprs ile ölçtüm 32.5 km/h yapıyor en azından 40 olsa iyiydi. Şimdilik bu kadar yorumları bekliyorum.