herhalde bedavaya takacaktır nh erkunt bu tip kompresorler icin artı bi fiyat istemiyor .. yakında pistonlu yan ve orta kol içinde ayrı ücret isticek anla$ılan newholland .. erkuntun bedavaya yaptıklarını yeni bi özellikmi$ gibi vatanda$a kakalamaya calı$ıyolar bide üstüne para isticekler pes diyorum ba$ka bi$ey demiyorum .. kimse yanlı$ anlamasın benim dü$üncem böyle ..traktörümde ekipmanlarımın coğuda newholland ama yaptıklarıyla üstüne basa basa söylüyorum beni soğuttu bu firma kendinden .. sitenin ismini turktraktor diye okumu$um özür dilerim .. ba$ka bi firmaymı$ .. ben bunu newholland ürettide artı bi paraya takıyor gibi algılamı$tım .. bu firma sahibine satı$larında ba$arılar dilerim ..nh_fıat link=topic=55447.msg592125#msg592125 date=1336653964' Alıntı:peki fiyatı ne kadardır ? birde hpye göre fiyatları deişiyormu ? 3 silindir 4 silindirde fln ?
senle bazı fikirlerimiz aynı. ama şuan sadece NH deil çogu yerli markalar kalitesiz bence. sadece NH ye demek yanlış olur.masseysuper90 link=topic=55447.msg595831#msg595831 date=1337373060' Alıntı:Boktan bir traktör hiçbir artısı yok newhollandın aldığıma pişmanlığımı anlatabilecek kelimeyi biliyorum ama buraya yazamam. B traktöre verdiğim para haram vallahi parayı değecek bir artısı yok FIAT Newholland oldu kaliteyide yedi hırıyide yedi.Almayın arkadaşlar alırsanız yanarsınız kullanıcısıda yalan söylüyor yolda eşşek gibi mazot yakıyor tarlada da ahım şahım bir işi yok