Sebebini bilmiyorum motor benim değil benim olsa her tarafına ağırlık basarımtd85 in ön ağırlıklarını niye azalttınız. dört çekerde ön ağırlık çok olunca daha iyi olmuyor mu. hele ki anız sürümünde.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir de vidyo olaydı iyiydi [emoji4]Sebebini bilmiyorum motor benim değil benim olsa her tarafına ağırlık basarım
Video da geldi
maalesef benim telefonda facebook yok [emoji17] . YouTube ye yüklemedin mi.Video da geldi
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2021830354715869&id=1767967533435487
Yüklemedim maalesefmaalesef benim telefonda facebook yok [emoji17] . YouTube ye yüklemedin mi.
Yarın video atacağım steyr az daha zorlasa nhyi sollayacak neredeyseBu sene 5 dakika rahat durmadın Batuhan, çok çalışıyorsun. Allah bereketi arttırsın. Nasıl steyr ufak pullukla gidebiliyor mu TD yanında. Yani yakın hızda yürüyormu?
Aynen nalbant tarımın 4.12Batuhan kolay gelsin kardeşim. Nh daki pulluk havsa nalbant tarımdan galib motoru hiç tutmuyor kaç numara
Alıcam abi alıcam birde proff kamera düşünüyorum yanındaBatuhan aksiyon kamerası alıp vlog çeksen hem youtubede takipçilerin olur hem para kazanırsın. Çünkü gördüğüm üzere pozitif bir kişiliksin herkesin sevdiği birisin köyünde. hem canlı canlı günlük görüntüleri bizde izlemiş oluruz