PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
NEW HOLLAND TD 85 LDA UYGULAMASI -ESKİŞEHİR ÖZEN DİZEL-
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 1130035" data-attributes="member: 426"><p>Erkuntun Garezi derdi çilesi bizeymiş aga herkes memnun bir biz memnun kalamadık hizmetlerden motordan yakıttan 2006 dan [emoji3]</p><p></p><p>Peki ezbere lda aktif tam anlamıyla çalışıyor demek doğru mu ? Binmeden kullanmadan doğrudan bunu söylemek pek uygun olmuyor benim anlatmak istediğim bu</p><p></p><p>Benim gördüğüm bindiğim çoğu motor (yerliüretimler) gücü yere tam yansıtmıyor açıkcası ayar şart alayına o yüzden direk lda aktif demektense tarlada güce bindiğinde devirden düştüğü an lda devri tamamlıyorsa sorun yok demek daha doğru olmaz mı ? </p><p></p><p></p><p>Ücretsiz ayar yapılıyor olması güzel o yüzden kullanıcıları Servis aracılığı ile pompa ayarlatma hizmetinden yararlanabilirsiniz diyerek yönlendirmek daha uygun olur düşüncesindeyim sonuçta şüphelenen kullanıcılar bunu soruyor burada bizim servisimiz bize böyle bir hizmet sağlamadı case olarak mağdurduk kendimiz yaptırdık şükür memnunuz....</p><p></p><p>Lda görüntü olarak kalmasın pompanızı adam akıllı bir firmada ayarlatın diyorum motorundan çekişten yakıttan şüphe duyan arkadaşlara...</p><p></p><p></p><p>Acıkcası bende erkunt olsa senin bu aktif değişin beni tatmin etmez gel kanıtla derim ki pasif olduğu da kuvvetle muhtemeldir yüksek oranda eğer pompa ayarından geçmediyse tabiki .... o yüzden ezberden ziyade yakıttan çekişten devirden düşme devri tamamlama konularında şüpheniz yoksa bilin ki aktiftir demek daha doğru olacaktır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 1130035, member: 426"] Erkuntun Garezi derdi çilesi bizeymiş aga herkes memnun bir biz memnun kalamadık hizmetlerden motordan yakıttan 2006 dan [emoji3] Peki ezbere lda aktif tam anlamıyla çalışıyor demek doğru mu ? Binmeden kullanmadan doğrudan bunu söylemek pek uygun olmuyor benim anlatmak istediğim bu Benim gördüğüm bindiğim çoğu motor (yerliüretimler) gücü yere tam yansıtmıyor açıkcası ayar şart alayına o yüzden direk lda aktif demektense tarlada güce bindiğinde devirden düştüğü an lda devri tamamlıyorsa sorun yok demek daha doğru olmaz mı ? Ücretsiz ayar yapılıyor olması güzel o yüzden kullanıcıları Servis aracılığı ile pompa ayarlatma hizmetinden yararlanabilirsiniz diyerek yönlendirmek daha uygun olur düşüncesindeyim sonuçta şüphelenen kullanıcılar bunu soruyor burada bizim servisimiz bize böyle bir hizmet sağlamadı case olarak mağdurduk kendimiz yaptırdık şükür memnunuz.... Lda görüntü olarak kalmasın pompanızı adam akıllı bir firmada ayarlatın diyorum motorundan çekişten yakıttan şüphe duyan arkadaşlara... Acıkcası bende erkunt olsa senin bu aktif değişin beni tatmin etmez gel kanıtla derim ki pasif olduğu da kuvvetle muhtemeldir yüksek oranda eğer pompa ayarından geçmediyse tabiki .... o yüzden ezberden ziyade yakıttan çekişten devirden düşme devri tamamlama konularında şüpheniz yoksa bilin ki aktiftir demek daha doğru olacaktır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
NEW HOLLAND TD 85 LDA UYGULAMASI -ESKİŞEHİR ÖZEN DİZEL-
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt