NEW HOLLAND TC56 & TL100A, MAN 520 HN BUĞDAY HASATINDA [2014]...!!!
S.A Trakkulüp Ahalisi, Hayırlı Bayramlar
Bu Aralar İşlerde Yoğunluk Vardı Bir de Bi Yandan Staj Bi Yandan da Oruç Filan Derken Paylaşım Yapamadım, Paylaşımlar Birikti Açıkçası
İlk Olarak Hasat ' la Başlıyorum
10-15 Temmuz Tarihleri Arasında Buğday Biçimindeydik, ÇEŞİT-1252 Ve Ahmetağa Olmak Üzere 2 Farklı Çeşit Buğdayımız Vardı Bu Yıl...
Buğdaylarımızın Tamamı Sulaktı... Fasulye Ve Pancar Yerleriydi... Verimler Güzeldi Şükür...
Verim Olarak Çeşit 1252 Minimum 450 Kg/Dekar, Maksimum 550 Kg/Dekar Verdi... Ahmetağa İse Minimum 500 Kg/Dekar, Maksimum 800 Kg/Dekar Verim Verdi... Allah Bereket Versin...
Biçercimiz Her Zamanki Gibi NH TC56 Sahibi Adanalı Ağalar
Ben Ve Biladerim TL-A Ve 4 Tane Damperli Römorklarla Taşıma İşlemindeydik...
Babam İse MAN Kamyonumuzla 2 Defa Doldurduk Konya ' ya Buğdayı Satmak İçin Sefer Attı...
İyi Seyirler.....
312 Dekar Tek Parça Ahmetağa Buğday Biçimi
[size=14pt]----SON----[/size]
S.A Trakkulüp Ahalisi, Hayırlı Bayramlar
Bu Aralar İşlerde Yoğunluk Vardı Bir de Bi Yandan Staj Bi Yandan da Oruç Filan Derken Paylaşım Yapamadım, Paylaşımlar Birikti Açıkçası
İlk Olarak Hasat ' la Başlıyorum
10-15 Temmuz Tarihleri Arasında Buğday Biçimindeydik, ÇEŞİT-1252 Ve Ahmetağa Olmak Üzere 2 Farklı Çeşit Buğdayımız Vardı Bu Yıl...
Buğdaylarımızın Tamamı Sulaktı... Fasulye Ve Pancar Yerleriydi... Verimler Güzeldi Şükür...
Verim Olarak Çeşit 1252 Minimum 450 Kg/Dekar, Maksimum 550 Kg/Dekar Verdi... Ahmetağa İse Minimum 500 Kg/Dekar, Maksimum 800 Kg/Dekar Verim Verdi... Allah Bereket Versin...
Biçercimiz Her Zamanki Gibi NH TC56 Sahibi Adanalı Ağalar
Ben Ve Biladerim TL-A Ve 4 Tane Damperli Römorklarla Taşıma İşlemindeydik...
Babam İse MAN Kamyonumuzla 2 Defa Doldurduk Konya ' ya Buğdayı Satmak İçin Sefer Attı...
İyi Seyirler.....
312 Dekar Tek Parça Ahmetağa Buğday Biçimi
[size=14pt]----SON----[/size]