Merhaba, T5’in hidrolik çıkışlarının üstündeki, vidalı düğmeler ne işe yarıyor? Ayarları nasıl yapılır? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşım tek t5 ci sensin galiba.bu - +kapak çıkıp yerine hidrolik hortum takılmıyor muhakkak .yada takılıyor mu.nedir öğrenebildinmi?
@Batır şeklinde bildirim yapmalısınız.Konuyu okumasam haberim olmazdı, kardeşim.Bizdeki T5 HiLo olanından T5 EC olanla donatı farkları var.Hidrolikle fazla işimiz olmuyor, balye bağlama ağırlıklı çalışıyor.Müşteri hizmetleri veya servisiniz bu gibi konularda yardımcı olmuyor mu?Ayrıca, the hoca kullanıyorsa güzel makinadır. Doğru bir seçim olmuş o zaman. Birde cevap yazarsa sevinirim.
İlginiz için teşekkür ederim. Servisi aradım tarladan, çok şey anlattı ama ben hiçbir şey anlamadım. Sanırım yağın akışını dalgalı veriyor. Çözemedim. Pulluğu(Alpler 16 inç 5’li dönerli) N.H T140 Auto Command çekiyordu. Bayağı bir ağır geldi bizim T5’e sıra başlarında oynadım o ayar düğmeleriyle, iş hepten karıştı. Bi ayar tutturdum sürdüm sonra. Bir Çin atasözünün dediği gibi “çalışıyorsa kurcalama” onu uygulamak lazım galiba.@Batır şeklinde bildirim yapmalısınız.Konuyu okumasam haberim olmazdı, kardeşim.Bizdeki T5 HiLo olanından T5 EC olanla donatı farkları var.Hidrolikle fazla işimiz olmuyor, balye bağlama ağırlıklı çalışıyor.Müşteri hizmetleri veya servisiniz bu gibi konularda yardımcı olmuyor mu?
Yüzdürme pozisyon ayarı yada basınçla ilgili olabilirmi.?İlginiz için teşekkür ederim. Servisi aradım tarladan, çok şey anlattı ama ben hiçbir şey anlamadım. Sanırım yağın akışını dalgalı veriyor. Çözemedim. Pulluğu(Alpler 16 inç 5’li dönerli) N.H T140 Auto Command çekiyordu. Bayağı bir ağır geldi bizim T5’e sıra başlarında oynadım o ayar düğmeleriyle, iş hepten karıştı. Bi ayar tutturdum sürdüm sonra. Bir Çin atasözünün dediği gibi “çalışıyorsa kurcalama” onu uygulamak lazım galiba.
Yüzdürme pozisyon ayarı yada basınçla ilgili olabilirmi.?
Babam hep kurcalama bozarsın der Türkçe kitapcık nasıl olmaz hayret.merak edip baktım farmall ve tr5 de öyle ayar yok.