PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
New holland sorun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Deli63" data-source="post: 1458385" data-attributes="member: 95734"><p>Şatılla denemedim balata bitik olmuş olsa viteslerde geçmez diye duydum traktör ısınınca duman kesiliyor tamirciye söyledim dedi bunlarda normaldir böyle duman atması dedi bana fazla geldi bencede saati orijinal değil düşürülmüş cevapladığın için teşekkür ederim</p><p></p><p>Yorum yaptığın için teşekkür ederim yorumlara bakılırsa traktör sıkıntılı başka bi iki yerinde sıkıntılar çıkarmıştı galericiye gel traktörunu al dedik o da bende ustayla beraber gelip bakacam dedi geri veririz traktörü muhtemelen alırkende ustaya gösterip almıştık traktörü hayırlısı olur inşallah yapacak bişey yok tekrar teşekkür ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deli63, post: 1458385, member: 95734"] Şatılla denemedim balata bitik olmuş olsa viteslerde geçmez diye duydum traktör ısınınca duman kesiliyor tamirciye söyledim dedi bunlarda normaldir böyle duman atması dedi bana fazla geldi bencede saati orijinal değil düşürülmüş cevapladığın için teşekkür ederim Yorum yaptığın için teşekkür ederim yorumlara bakılırsa traktör sıkıntılı başka bi iki yerinde sıkıntılar çıkarmıştı galericiye gel traktörunu al dedik o da bende ustayla beraber gelip bakacam dedi geri veririz traktörü muhtemelen alırkende ustaya gösterip almıştık traktörü hayırlısı olur inşallah yapacak bişey yok tekrar teşekkür ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
New holland sorun
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt