https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2016477728584465&id=1767967533435487
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen ismail abi maşallah bayada kuvvetli bu td85Çok iyi gitmiş newholland maşallah. Sorsan çekemez derler.
Ters cevap vermek istemiyorum videıda bak bakalım2 sene td85 kullandim seri 3le bu tavda hayatta suremez rampa assa belki
Mahmut abi kullanan benim kırklareli ürünlü köyü yer ova derinlik 3 5 parmak 2. Mahsul ekilceği için derin sürülmediSeri 3 le td85d pulluk çekiyor. Videonun sahibi kimdir nerelidir nasıl çekmiş ve o vites seri 3 değil gibi hızı
Whatsapp tan seri 2 ile gittiğim videoyu atıyorum sanaSeri 3 le td85d pulluk çekiyor. Videonun sahibi kimdir nerelidir nasıl çekmiş ve o vites seri 3 değil gibi hızı
İleri geri bozukmuş motorun bende hiç farkına varmadım birde direksiyon pompasında sorun varmış kara düzen den zor dönüyo bazenKolay gelsin Batu , o motoru kırmadan rahatlamayacaksın anlasilan
Batu ben senden en az 10 yas buyukyum eski uyelerden en aktifimTers cevap vermek istemiyorum videıda bak bakalım
Senin bu beni yalancı çıkarma işlerine kızıyorum ondan öyle diyorumBatu ben senden en az 10 yas buyukyum eski uyelerden en aktifim
Sen kim olyosun hep alttan aldikca tepeme cikyon yoneticiler su cocugu uyarin artik yoksa ben uyarcam