PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
New Holland hangi seri neyi temsil ediyor? TD TR T serileri farkları nelerdir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aykt_Alprsln" data-source="post: 1443248" data-attributes="member: 76777"><p>TD5 lerin olumsuz yanlarını bende duydum fakat benim traktörüm iyi ben bi sorun yaşamdım diyenlerde var</p><p>İlk başlarda yüksek devirlerde kullanmak gerekir demiş servis kullandıkça iyileşeceğini söyleyenlerde var</p><p>Üretiminin duracağını zannetmiyorum faz4 emisyon bu beygir güçlerinde zorunlu hale geldiği için yerine koyabilecekleri alternatif yok en fazla üstünde yoğunlaşıp iyileştirmeler yaparlar(Üretimi duracak olan TDD serisi)</p><p>Şuan TD traktörünüz var galiba yaptığınız işe göre uygun olan ile çalışırsınız tarla sürümü dışında bariz fark hissetmezsiniz hatta pto lu islerde daha iyi olabileceği ve yakıt olarak daha az yakabileceğini düşünüyorum</p><p>Parça olarakta her parçası TD ile aynı sayılır üretimden kalksa bile sıkıntı çok nadir olur gibi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aykt_Alprsln, post: 1443248, member: 76777"] TD5 lerin olumsuz yanlarını bende duydum fakat benim traktörüm iyi ben bi sorun yaşamdım diyenlerde var İlk başlarda yüksek devirlerde kullanmak gerekir demiş servis kullandıkça iyileşeceğini söyleyenlerde var Üretiminin duracağını zannetmiyorum faz4 emisyon bu beygir güçlerinde zorunlu hale geldiği için yerine koyabilecekleri alternatif yok en fazla üstünde yoğunlaşıp iyileştirmeler yaparlar(Üretimi duracak olan TDD serisi) Şuan TD traktörünüz var galiba yaptığınız işe göre uygun olan ile çalışırsınız tarla sürümü dışında bariz fark hissetmezsiniz hatta pto lu islerde daha iyi olabileceği ve yakıt olarak daha az yakabileceğini düşünüyorum Parça olarakta her parçası TD ile aynı sayılır üretimden kalksa bile sıkıntı çok nadir olur gibi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
New Holland hangi seri neyi temsil ediyor? TD TR T serileri farkları nelerdir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt