PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
New Holland hangi seri neyi temsil ediyor? TD TR T serileri farkları nelerdir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="adaminb" data-source="post: 1443172" data-attributes="member: 98834"><p>herkese merhabalar</p><p></p><p>new holland serileri hakkında aklım çok karışık. birkaç farklı serisi var ve hepsi birbirine benziyor motor olsun ebatlar kasa olsun.</p><p></p><p>örneğin TR serisinde TR5 modeli var ama TD serisinde de TR5 modeli var. ek olarak T serisinde de T5 modeli var</p><p>veya TR serisinde TR6 var iken T serisinde de T6 modeli var.</p><p>ek olarak T4 serisi ve TD serileri de mevcut</p><p></p><p>beygir tork konusunda bile farklı farklı serilerde örneğin 90 100 110 beygirde traktör var.</p><p></p><p>yerli mi ithal mi hangisinin motoru veya şanzımanı daha iyi</p><p>hangisinin kronik sorunu daha azdır ve az sorun çıkartır</p><p>hangi kimler tr kimler td kimler t modellerinden tercih etmeli</p><p>en iyileri hangileridir</p><p>bluemaster , masterdrive electrocommand gibi özellikler nedir</p><p>bazı modellerde tmr ibare vardır bunlar neyi ifade eder.</p><p>common railli motor nedir avatajı dezavantajı nedir</p><p>örnek kalite farkları nelerdir?(gelişmiş konsol malzeme kalitesi ve hissi , vites geçişleri gibi)</p><p></p><p>new holland serileri hakkında en açıklayıcı bilgilerin olmasını istiyorum.</p><p>hem ben öğrenmek istiyorum hem de yeni başlayanlar için güzel bir bilgi olsun istiyorum.</p><p></p><p>daha önce kırmızı new holland fiat serileri çok güzel açıklanmışlardı.</p><p>td-tl serisi içinde bir açıklama olmuş ama çok eski olduğu için şuan seriler daha yeni ve bazı isimler farklı</p><p>şimdiden teşekkürler</p><p></p><p>[ATTACH=full]73723[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adaminb, post: 1443172, member: 98834"] herkese merhabalar new holland serileri hakkında aklım çok karışık. birkaç farklı serisi var ve hepsi birbirine benziyor motor olsun ebatlar kasa olsun. örneğin TR serisinde TR5 modeli var ama TD serisinde de TR5 modeli var. ek olarak T serisinde de T5 modeli var veya TR serisinde TR6 var iken T serisinde de T6 modeli var. ek olarak T4 serisi ve TD serileri de mevcut beygir tork konusunda bile farklı farklı serilerde örneğin 90 100 110 beygirde traktör var. yerli mi ithal mi hangisinin motoru veya şanzımanı daha iyi hangisinin kronik sorunu daha azdır ve az sorun çıkartır hangi kimler tr kimler td kimler t modellerinden tercih etmeli en iyileri hangileridir bluemaster , masterdrive electrocommand gibi özellikler nedir bazı modellerde tmr ibare vardır bunlar neyi ifade eder. common railli motor nedir avatajı dezavantajı nedir örnek kalite farkları nelerdir?(gelişmiş konsol malzeme kalitesi ve hissi , vites geçişleri gibi) new holland serileri hakkında en açıklayıcı bilgilerin olmasını istiyorum. hem ben öğrenmek istiyorum hem de yeni başlayanlar için güzel bir bilgi olsun istiyorum. daha önce kırmızı new holland fiat serileri çok güzel açıklanmışlardı. td-tl serisi içinde bir açıklama olmuş ama çok eski olduğu için şuan seriler daha yeni ve bazı isimler farklı şimdiden teşekkürler [ATTACH type="full"]73723[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
New Holland hangi seri neyi temsil ediyor? TD TR T serileri farkları nelerdir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt