PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
New Holland Fiyat Listesi | Şubat 2024
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="irfan gün" data-source="post: 1459199" data-attributes="member: 101949"><p>gecen bizim yakin koyden birinde adamin biri 5 tane traktor almis 1 tanesi sifir digerleri ikinci el ama yuksek model eski degil yani adama dedim ne yapacan bunlari gecen sene son baharda krediyle aldim ama bu senenin sonlarina dogru her birinden en az 300 binlira kâr ederim yatirim amacli aldim dedi evet adam hakli piyasa ekonomi euro dolar boyle gitmeye devam ederse 300 binde kâr eder 500 binde eder ekonomi tam anlamiyla rayindan cikti ve kolay kolay duzelecege de benzemiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="irfan gün, post: 1459199, member: 101949"] gecen bizim yakin koyden birinde adamin biri 5 tane traktor almis 1 tanesi sifir digerleri ikinci el ama yuksek model eski degil yani adama dedim ne yapacan bunlari gecen sene son baharda krediyle aldim ama bu senenin sonlarina dogru her birinden en az 300 binlira kâr ederim yatirim amacli aldim dedi evet adam hakli piyasa ekonomi euro dolar boyle gitmeye devam ederse 300 binde kâr eder 500 binde eder ekonomi tam anlamiyla rayindan cikti ve kolay kolay duzelecege de benzemiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
New Holland Fiyat Listesi | Şubat 2024
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt