new holland fiyat bilgisi?

s.a arkadaşlar td 75d kabin klimalı çift çeker 2013 model sıfır eski kasa bayi fiyatı nedir bilen varmı kaç paraya kadar veriyolar peş para bilgisi olan varsa yazsın new hollandın sitesinde sanırım yeni kasa td75d lere kabin klimalılara 81- 83 milyar arası yazmışlar orda geçerli liste fiyatı o ama yeni kasalara oldugunu dusunuyorum eski kasa fiyatı nedir?????

Ynt: new holland fiyat bilgisi?

65 e alınır.belkide daha aşşa.ama almak akıl işi deil yenisi çıkan bi malın eskisi alınmaz hemde sıfır hiç alınmaz çok zarar edersin. suan yeni kasasını 75 e rahat alırsın

65e çift çeker kabinli eski kasasını verirlermi eminmisin?? cunku 65 70 milyar ikinci eline istiyolar bana ikinci eline çok istiyolar gibi geldi tam bi fiyat bilgisi olan yokmu? pazarlıga tutusan falan?

bu aksam denizli fuarına gittim biraz once geldim eski kasa td75d ellerinde yokmus bulamayız dediler yeni kasa verelim dediler fiyatını sordum 85 milyar fiyat çektiler 85 den de pahalıymış da 85 e indiririz bu fiyata veririz dediler :)

evet denizli fuarında bende sordum td75d yeni tip 85 dediler pazarlıga otursan 82 ve 83 alınırdı