New holland bayi ile sikinti

Arkadaslar ben sivaslim bir balye makinasi alacaktik sivas bayi arastirdik yuksek fiyat istediler bizde tokattan daha uyguna aldik makinayi. Sivas new holland bayi bizi ariyor siz nasil gider tokattan alırsınız biz burda dururken telefonda tehtit ediyor kufur ediyor . Bu serefsiz bayiyi kime sikayet edebiliriz ?

Ne desem bilemedim. Siz istediğiniz yerden alışveriş yapabilirsiniz. Sivas bayisinde bir terslik var. Mafya olabilir dikkat etmekte fayda var. Tehtit ediyor demişsin polis veya jandarmaya bildirin. Bu konuda bilgim yok. Hukuk bilen biri bilgilendirse iyi olur

Arkadaslar ben sivaslim bir balye makinasi alacaktik sivas bayi arastirdik yuksek fiyat istediler bizde tokattan daha uyguna aldik makinayi. Sivas new holland bayi bizi ariyor siz nasil gider tokattan alırsınız biz burda dururken telefonda tehtit ediyor kufur ediyor . Bu serefsiz bayiyi kime sikayet edebiliriz ?
Bulunduğun yerin Cumhuriyeti Başsavcılığına yazılı müracaat ta bulun. Eğer telefonda tehdit ettiyse telefon numarasını ve konuşulan saati de dilekçende belirt. Telefonla yapılan tehtitlerde şahit pek aranmaz genelde şebeke kayıtlarına bakılır. Küfür yapmış ise küfür hakarete girer. Yapılan tehdit sabit olmuş ise ayrıca da can güvenliğinizin olmadığını da beyan edebilirsiniz. Geçmiş Olsun. ve Allah sabır versin

• Beğen
Tepkiler: Berkay5858
Bulunduğun yerin Cumhuriyeti Başsavcılığına yazılı müracaat ta bulun. Eğer telefonda tehdit ettiyse telefon numarasını ve konuşulan saati de dilekçende belirt. Telefonla yapılan tehtitlerde şahit pek aranmaz genelde şebeke kayıtlarına bakılır. Küfür yapmış ise küfür hakarete girer. Yapılan tehdit sabit olmuş ise ayrıca da can güvenliğinizin olmadığını da beyan edebilirsiniz. Geçmiş Olsun. ve Allah sabır versin
Saolun new holland musteri hizmetlerini arayip şıkayette bulunacagimbonlar gerekeni yaparlar

Tam emin değilim ama her bayi kendi ilinde alışveriş yapabilir diye bir anlaşma var bayiler arasında
Ama bu anlaşma müşteriyi ilgilendirmemesi gerek
O sorun bayilerin sorunu
Diğer bayi verdiyse kendi aralarinda halletsinler müşterinin suçu yok burada
Öyle bir şey yok ve olamaz da, isteyen istediği yerden alabilir. Ama her firma stratejisi gereği müşteriyi elde tutma, müşterisinin her zaman yanında olduğunu hissettirmek maksadıyla alt birimleri olan bayisine/bayilerine bu şekilde brifing verebilirler. Ama bu asla müşteriyi bağlamaz. Gaziantep ilinde muhabbet esnasında araba alım satım konusu açılınca, Almancı arkadaş yeni bir araba aldığını arabanın evrakları ile uğraşırken arabayı bir miktar ucuza aldığını söyledi. Nasıl oldu ? diye soru yöneltince, Almancı arkadaş arabayı Maraş/Görsün'deki bayiden aldığını o yuzden ucuz aldığını söyledi. Nasıl oluyor dediğimde, Almancı konuşmasında, Gaziantep büyük şehir, bayileri vergileri Göksun'dan fazla, ayrıca kira su vb giderlerse Biraz yüksek, ayrıca devlet Göksun'a (Maraş o zaman Büyük Şehir değil) kalkınmada da teşvik edici indirimleri var o yüzden uygun geldi dedi. Bende o zaman herkes sizin yaptığınız gibi yapma mı dedim. O da yapsa bile her bayinin kendine göre kotası var fazla dışına çıkamaz çıksana farkını kendisi öder dedi. Kendi kendime bir Almancı tasarrufu bu kadar takip edebiliyorsa helal olsun, şahsen Bizim aklımıza gelmez dedim. Vatandaş istediğini istediği yerden alır, bayinin vatandaş üzerinde her hangi bir yaptırımı yoktur.

Şimdi bayiler bulunduğu yerlerden mesül yani atıyorum Ankara Sincan bayi Sincan bölgesinden sorumlu Çankaya ya mal veremez...
Mal veren bayi sorumlu bu durumdan .Alan kişiyi ilgilendirmez .
Bı uyarım olsun başka bayiden aldığınız için Sivas da yetkili servis ile işiniz oldugunda sıkıntı cikarir bayi ile anlaşmalı çünkü servis ... Garanti kapsamına sokmaya bilir bazı şeyleri .v.s v.s
Kendi bayinizden alsanız sizin için daha iyi olur ...Yanlız tehdit yakışmamış

Savcılığa tehdit ve hakaretten dilekçe verin. İstediğin yerden ürünü satın alabilirsiniz. Seni yönlendirecek olanlar bayiler. O küfrü sana değil tokat bayisine etmesi lazım. Türkiyenin neresinde olursanız olun yetkili servis, satın aldığınız malın servisini yapmakla yükümlü. Sen şurdan aldın burdan almadın diye hiçbir yetkili servisin müşteri seçme şansı yok.

Bncede nivhollant musteri hizmetleri 7/24 gorevde arayin anlatin durumu sonucta onun malını almissin ha ahmetten ha mehmetten bnce sonuc ne olacak yazarmisin
Aradim sikayet ettim . Dedim bunu bize 2. Kez yapiyir traktor aldigimizdada fiyatya anlastik pazarlik yaptik trakroru aldik sonra uste fiyat koydu . Yine ayni bayiyle aramida tartismis new holland bayiye arayip sikayet etmistik onlara . Sikayette bulundum bayinin ismini aldilar biz size geri donecegiz dedi yarin
Arayanin ismini aldilar .