PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
NEVHOLLAND TD65D 5 Lİ YAYLI PULLUK ÇEKİYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gökoğlu" data-source="post: 238007" data-attributes="member: 996"><p><strong>Ynt: NEVHOLLAND TD65D 5 Lİ YAYLI PULLUK ÇEKİYOR</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Aynen katılıyorum, 5 ' li 10 inç 127 cm-----4 ' lü 12 inç 122 cm götürür, dolayısıyla 5 ' li takıp traktörün sınırlarını zorlamanın mantığı yokmuş gibi düşünüyorum ve işleme derinlikleride farklı, 10 inç bir pullukla 25 cm derinlik çok zor işlenir yapısı gereği ile...20 cm ' den aşağı işlenecekse eğer toprak, buna göre alet seçilip işlenebilir mesela kazayağı, disgaro,gobble gibi aletler ile işlenebilir, 10 cm toprağı kabartacağım diye boştan yere mazot harcayıp zaman kaybetmenin bence bir mantığı yok,(genel olarak yorumladım), ayrıca traktör dehşet gidiyor pullukta arkasına yakışmış ama yapılan işe birşey diyemem, eline sağlık,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gökoğlu, post: 238007, member: 996"] [b]Ynt: NEVHOLLAND TD65D 5 Lİ YAYLI PULLUK ÇEKİYOR[/b] Aynen katılıyorum, 5 ' li 10 inç 127 cm-----4 ' lü 12 inç 122 cm götürür, dolayısıyla 5 ' li takıp traktörün sınırlarını zorlamanın mantığı yokmuş gibi düşünüyorum ve işleme derinlikleride farklı, 10 inç bir pullukla 25 cm derinlik çok zor işlenir yapısı gereği ile...20 cm ' den aşağı işlenecekse eğer toprak, buna göre alet seçilip işlenebilir mesela kazayağı, disgaro,gobble gibi aletler ile işlenebilir, 10 cm toprağı kabartacağım diye boştan yere mazot harcayıp zaman kaybetmenin bence bir mantığı yok,(genel olarak yorumladım), ayrıca traktör dehşet gidiyor pullukta arkasına yakışmış ama yapılan işe birşey diyemem, eline sağlık, [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
NEVHOLLAND TD65D 5 Lİ YAYLI PULLUK ÇEKİYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt