Bu ne eksikliğinden oluyor?Bizim burda poyraz vurmuş diyorlar.Tarlanın tamamında yok yer yer Yani yağıştan mı gübre eksikliğinden mi.Ekli dosyayı görüntüle 25026
Ziraatcılar septorya ve sarıpas diyolar
Bu pas ilacı diğer mesajda cıkmamışSaptorya ve pas dediler.bende devdate pas ilacı aldım diğeri geliştirici.Bunları kullanan oldumu?Ekli dosyayı görüntüle 25085Ekli dosyayı görüntüle 25086
siaption kullandım muhteşem bir amino asit hayvansal kökenli buğdayı coşturur görürsün pahası biraz fazladır 20 lt lik 700 tl sizdeki 1 lt remi az yere yeterBu pas ilacı diğer mesajda cıkmamışEkli dosyayı görüntüle 25095
Attım ilacı.önermem derken acemiyimde.yani bu iki ilaç karışımı mı zararlıSeptorya biraz gec bile kalinmis yanliz fungusit ile aminoasit karisimini tavsiye etmem ön karisim testi yapmayi ihmal etmeyin. Kolay gelsin
Yok zararli demedim ön karisim testi yapmak lazimAttım ilacı.önermem derken acemiyimde.yani bu iki ilaç karışımı mı zararlı
Amino asiti dekara ne kadar kullanıyorsunuzsiaption kullandım muhteşem bir amino asit hayvansal kökenli buğdayı coşturur görürsün pahası biraz fazladır 20 lt lik 700 tl sizdeki 1 lt remi az yere yeter
Amino asiti dekara ne kadar kullanıyorsunuz
aynen yazdığın gibi humik-fulvik asitde koyduğum için 200 250 de kaldım ben100-300 cc arası kullanılır bildiğim kadarıyla