Cuma günü köye gittim. İşler yoğun 10 daire gazı akşama zor yetiştirdik. Akşam köye giderken Tarım Krediye uğradım. Memuru yataktan kaldırdım zuha-*-s Evdeki 200 litre Mazot nadaslara yetmez diye düşünüp 300 litre daha mazot aldım. Cumartesi sabah başladım. Tav çok güzel motor seri 1 de kopuyor Derinlik ayarını da verdim iyice. Bakalım verim fark edecek mi acaba Yan tarlaya steyr 8073 geldi. Ben 2 turda 1 tur fark atıyorum zuha-*-s Neyse 6 saat hiç durmadan sürdüm bende inanamadım 55 litre mazot yaktım 40 dekar kapattım güçç*-* Motorun radyatörü değiştikten sonra hararet diye bişey yok basıyorum kaçıyor Geçen yıl buğdaylar süperdi ama bu sene saptan geçemiyoruz karış-*-s Yakmak harici çözümü olan varmı ? Daha da sürecektim yağmur çöktü yağmurla beraber 15 dakika sürdüm devam ediyordum tekerler sardı sol tekere baktım çamur fırlatmaya başlamış pulluğu kaldırdım eve geldim Sonra ara ara duraksayarak bugün 15:00 e kadar feci yağmur yağdı.
İyi seyirler
Sivas ' tayken bulutlar gelmiş bile
Bir ara arkaya bakmayı unutmuşum zuha-*-s Pulluk çizdirerek gelmiş 10 metre filan cöö-*s
Bunuda yağmur başlamadan önce çektim
İyi seyirler
Sivas ' tayken bulutlar gelmiş bile
Bir ara arkaya bakmayı unutmuşum zuha-*-s Pulluk çizdirerek gelmiş 10 metre filan cöö-*s
Bunuda yağmur başlamadan önce çektim