yorumlar için şimdiden teşekkürler arkadaşlartm nin arkasında ki pulluğun numarası kaç abi
doğru görüyorsun eksoz kırıldı bugün tarladagüzel paylaşım olmuşta ben L95 in egsozunu göremedim resimlerde bi yanlışım mı war acaba????
az çamur var ekin ekecez onun için acele ediyoruzGüzel paylaşım. Yerler çamurmuş gibi gözüküyor
okan sezon kapanmadı daha var havuç 12 dekar falan kaldıabi havuc sezonunu kapatmışın herhalde şöför lazımmı çifte hemen gelem
aslında o kadar çamur değil bu tarlalara kobra çekecez ondan sonra biraz daha düzelir ekecezbayağı çamurmuş yerler.
ankarada böyle çamur yere ekin ek, ekinden hariç her ot çıkar, ekin yine çıkmaz.tam çıkacağı zamanda ot boğar verim yine olmaz.(eğer yağmur yağmaz ise tabiii)
tamam sabit ben sana haber veririm şöför lazım olunca gelirsin nasılsa bir saatte gelirsin buragüzel resimler Ramazan Abi TM şahane çekmişin 6 ' lıyı çokta süper yakışmış şöför lazım olursa bn hemen glrm ama TM nin şöförü olarak özledim keretayı
ewt abi 1 saatte ordayım TM ile herg keyfi bi başka oluyor hele bide D1 e takıp 20 gazda verdnmi motor 12km hızı buluyortamam sabit ben sana haber veririm şöför lazım olunca gelirsin nasılsa bir saatte gelirsin bura