Hava sıcaklığı gece marmara bölgesinde -15kadar düşecekmiş.
iki yılda bir neden değiştireceğiz onu anlamadım. Arabamın ve traktorumun her yıl bahar ayında tahliye kabindaki suyunu çeker yaklaşık 1 litere antifiriz eklerim. Kısa girmedende ölcerim - 25 30 arası çıkar...Hava sıcaklığı gece marmara bölgesinde -15kadar düşecekmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 56939
antifiriz kullandıkça özelliğini kaybeder. örnek olarak ilk yıl -40 ayarladınız, 1 sonra -30 diğer yıl -20 gibi düşeriki yılda bir neden değiştireceğiz onu anlamadım. Arabamın ve traktorumun her yıl bahar ayında tahliye kabindaki suyunu çeker yaklaşık 1 litere antifiriz eklerim. Kısa girmedende ölcerim - 25 30 arası çıkar...
Yaptığım uygulama ile düşürmüyor koruyorum derecesiniantifiriz kullandıkça özelliğini kaybeder. örnek olarak ilk yıl -40 ayarladınız, 1 sonra -30 diğer yıl -20 gibi düşer
yaptığınız uygulama ile antifirizin düşen değerini yükseltiyorsunuz. uygulama olarak doğru, sizin gibi yapmayanlara örnek olsun diye yazdımYaptığım uygulama ile düşürmüyor koruyorum derecesini
Biçer döğerinize antifiriz koymalısınız.Td nin Yazın conta patlatma olayından sonra yeni doldurmustuk -25 derecedeydi bugün radyatörden bir buçuk litre çekip antifiriz ekledim, johndeere da hiç antifiriz yoktu geçenlerde suyunu komple boşaltıp yarı yarıya antifirizli su doldurduk. Total glacelf mavi antifiriz kullanıyoruz.
Biçerdöverin suyunu komple boşalttım.
Az ilave olabilir,devamlı ilave sonunda soğutma donanımında sadece alkol olacak su kalmayacak ve yazın hareret yapmasını engelleyemiyecek,su ve antifiriz ikiside olmalı .iki yılda bir neden değiştireceğiz onu anlamadım. Arabamın ve traktorumun her yıl bahar ayında tahliye kabindaki suyunu çeker yaklaşık 1 litere antifiriz eklerim. Kısa girmedende ölcerim - 25 30 arası çıkar...
Valla arabayi 2014 de aldım öğünden beri sistem bu traktör tam bilmiyorum radyatörü değiştireceğim o zaman tam antifiriz doldurmayı düşünüyorum katkısız 2 teneke aldımIla
Az ilave olabilir,devamlı ilave sonunda soğutma donanımında sadece alkol olacak su kalmayacak ve yazın hareret yapmasını engelleyemiyecek,su ve antifiriz ikiside olmalı .
Yani antifiriz sadece soguktan korumak için değil, kaynama noktasinida yukarı çıkarmak içindir.Bu şekilde yazın da faydasını görürüz
Ekli dosyayı görüntüle 56959