PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
MISIR VE SOYA FASULYESİ SLAJI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1233606" data-attributes="member: 25443"><p>Ot silaji yonca silaji misira göre daha çok bozulmaya elverişli</p><p>Paket silaj olursa aç bitir olur bu yonden iyi</p><p>Obek yaparsan uygun yapmali acilan yer hava alan yer yedirilmezse yine bozulur</p><p>Obegi dar uzun yapmalı kalin örtmeli üzerine hayvan çıkmayacak şekilde olmali örtüyü delebilir</p><p>Pakette olsa Öbek te olsa silaj katkısı kullanılmalı</p><p>Soya yı iyi arastirmak gerek benimde tecrubem yok hangi şekilde iyi değerlenir</p><p>Proteini yüksek ürün koku yapar çabuk bozulur silaj da</p><p>Kuru maddesini vaktini iyi ayarlamak gerek</p><p>Yem olarak yedirirkende besin değerlerine göre dengeli yedirmek gerek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1233606, member: 25443"] Ot silaji yonca silaji misira göre daha çok bozulmaya elverişli Paket silaj olursa aç bitir olur bu yonden iyi Obek yaparsan uygun yapmali acilan yer hava alan yer yedirilmezse yine bozulur Obegi dar uzun yapmalı kalin örtmeli üzerine hayvan çıkmayacak şekilde olmali örtüyü delebilir Pakette olsa Öbek te olsa silaj katkısı kullanılmalı Soya yı iyi arastirmak gerek benimde tecrubem yok hangi şekilde iyi değerlenir Proteini yüksek ürün koku yapar çabuk bozulur silaj da Kuru maddesini vaktini iyi ayarlamak gerek Yem olarak yedirirkende besin değerlerine göre dengeli yedirmek gerek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
MISIR VE SOYA FASULYESİ SLAJI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt