PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Mısır 2022
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SHU" data-source="post: 1439113" data-attributes="member: 95140"><p>25 nisanda ektiğim 6980 için tabana 25 kg çinkolu 15-15-15 kullandım. İlk çapada 4-6 yaprak arası gübretaşın nitropower gübresinden 20 kg uyguladım. Daha sonra yaprak gübresi olarak oris, deniz yosunu ve hümik asit uyguladım. Püskül dönemine kadar her sulamaya bölmek kaydıyla toplamda 25 kg üre ve 6 kg potasyum sülfat uyguladım. Püskül çıktıktan sonrada 6 kg daha potasyum sülfat uyguladım. Damlama sulamayı ilk kez denediğim bir yıl oldu. Biraz acemiliğini çeksemde domuz zararlarına rağmen daha önce almadığım verime ulaştım. 25 nisan yerine 1-2-3 nisan arası ekim yapmış olsaydım daha fazla verim alacaktım çünkü mısır püskül çıkarırken havalar 40 dereceyi geçti. Bu da sağlıklı döllenme oranını düşürdü</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SHU, post: 1439113, member: 95140"] 25 nisanda ektiğim 6980 için tabana 25 kg çinkolu 15-15-15 kullandım. İlk çapada 4-6 yaprak arası gübretaşın nitropower gübresinden 20 kg uyguladım. Daha sonra yaprak gübresi olarak oris, deniz yosunu ve hümik asit uyguladım. Püskül dönemine kadar her sulamaya bölmek kaydıyla toplamda 25 kg üre ve 6 kg potasyum sülfat uyguladım. Püskül çıktıktan sonrada 6 kg daha potasyum sülfat uyguladım. Damlama sulamayı ilk kez denediğim bir yıl oldu. Biraz acemiliğini çeksemde domuz zararlarına rağmen daha önce almadığım verime ulaştım. 25 nisan yerine 1-2-3 nisan arası ekim yapmış olsaydım daha fazla verim alacaktım çünkü mısır püskül çıkarırken havalar 40 dereceyi geçti. Bu da sağlıklı döllenme oranını düşürdü [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Mısır 2022
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt