3ton gübre alırsan bedaya takıyorlar aparatı
Mikrogranül derken normal gübre deposuna ek olarak çinko sülfat vb. Gübreleri atmak içinmi diyorsunuz?
Hayrabolu da Kurt Tarım takıyorHavalı mibzere mikrogranül gübre aparatı nereden bulabilirim , maliyeti ne olur ?
Mikro gübreyi mısır tariminda starter yani başlangıç gübresi kullaniyolar. Fosforu tam olarak tohumun yanina vererek tohum ilk andan itibaren güçlü büyümeye başliyormuş. Az miktarda atiliyor , taban gübresi yine gerekli.Mikro gübrenin yararları hakkında bilgi verebilecek bir arkadaş varmı acaba. Bu konuda anlayamadıgim bir nokta var. Diyelim tohum ekerken dekara 20 kg 20.20 ile ekim yaptım mikro gübre ile 3 kg ile ektim diyelim bu mikro gübre aynı oranda ürüne fayda sağlıyor mu. Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Mikro gübreyi mısır tariminda starter yani başlangıç gübresi kullaniyolar. Fosforu tam olarak tohumun yanina vererek tohum ilk andan itibaren güçlü büyümeye başliyormuş. Az miktarda atiliyor , taban gübresi yine gerekli.
2017 yılında arkadaşlar kullandı mısırda çok güzel oldu bende bu sebeple mibzere aparatı taktırdım 2018 mısır ekimine hazırlık 30 kilo 20.20 3 kilo bu gübreden tohumun yatağına kullanmayı planladım
Merhabalar hocam öncelikle hayırlı olsun,mahsuru yoksa cansa marka mibzere bu aparatı ne kadara taktırdınız?
1800 tl anlaştık üç tane taktırdım fiyatına 2400 civarı ediyorlar