Herkese merhabalar,adım Şeref Malatya da orta halli kayısı bahçemiz var traktörle buradaki çoğu kişiden daha az işimiz olduğu kanaatindeyim 2014 aralıkta aldığımız mf2620 4x4 yi 2016 kasımda erkunt 80.4m 4x4 ile değiştirdik.sıfır aldığımız traktör takas ettiğimiz gün 370 saatteydi.Burdan kimsenin malını kötülemek ya da eleştirmek istemiyorum fakat mf2620 grldiği günden bu yana arka sağ teker aksıyordu.servis 2016 yılının Haziran ayına kadar defalarca söylememize rağmen konuyla ilgilenmedi nihayet hazirandan Kasım ayına kadar geçen sürede sağ arka tekerin jant,jant göbeği ve lastiği değiştirildi ancak tekerdeki aksama bariz olarak devam etti.bütün bunların üzerine bardağı taşıran son damla gibi traktörü servisten bahçeye götürürken dümdüz yolda traktör şaft kesti ve halihazırda aksayan sağ teker kilitleyip asfalttan çıkmama neden oldu.servisi aradığımda bana bunun normal bir durum olduğu söylendi ve yüksek hızla ya da vitesi boşa attığım için böyle olduğunu söylediler ancak yol boyunca vitesi boşa atmadım ve de 2000 deviri geçmedim ayrıca aksayan sağ tekerin kilitlenmesi de kafamda bir soru işareti olarak kaldı.bütün bunların üzerine erkunt 80.4m çift çeker aldık. Yaşım 25 traktör konusunda pek tecrübem yoktur siz abilerimden mf2620 nin neden böyle sorunlar çıkardığını ve erkunt traktör ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum.(yazı biraz uzun sanırım kusuruma bakmayın)