PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Mf165 i Satıp John Deere 5050E Almak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gocabolulu" data-source="post: 1464516" data-attributes="member: 35942"><p>Alacağın traktör sıfır olmayacak onunda lastik hidrolik vs masrafın çıkacak. Ya elindekine bakım vs yaptır devam et yada 65 hp bandında başka traktör bak. Biz 165 i çok kullandık çok beğendiğim bir traktördü sonra 255ep aldık kullanımı iyiydi ama çekiş ve dayanıklılık olarak beş para etmez sonra 3060 aldık 165 den çok üstün amcamda 266gold var oda çok iyi senin yerinde olsam 266gold 3060 260gold veya 6556 tt65 7056 gibi bir traktör alırım hatta imkan varsa 4x4 al ne gerek var diyenlere bakma 4x4 ün tadı başka erkunt 65e, tümosan 6065 vs, sarı sitede ikinci el çok temiz düşük saatlerde traktörler var incele istersen. Benim şu ara solis 75-90 lar ilgimi çekiyor 600bine 3-4 yaşında 400-700 saat aralığında levyeli 12 ileri 12 geri traktörler var bi tane almayı düşünüyorum aynı özellik diğer markalarda 2 katı fiyata. Sıfırı pahalı ama 2. el ucuza al, işini gör, ucuz sat mantığındayım. Sıfır almak hiç mantıklı değil. Benim şahsi görüşüm herkesin fikrine saygı duyarım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gocabolulu, post: 1464516, member: 35942"] Alacağın traktör sıfır olmayacak onunda lastik hidrolik vs masrafın çıkacak. Ya elindekine bakım vs yaptır devam et yada 65 hp bandında başka traktör bak. Biz 165 i çok kullandık çok beğendiğim bir traktördü sonra 255ep aldık kullanımı iyiydi ama çekiş ve dayanıklılık olarak beş para etmez sonra 3060 aldık 165 den çok üstün amcamda 266gold var oda çok iyi senin yerinde olsam 266gold 3060 260gold veya 6556 tt65 7056 gibi bir traktör alırım hatta imkan varsa 4x4 al ne gerek var diyenlere bakma 4x4 ün tadı başka erkunt 65e, tümosan 6065 vs, sarı sitede ikinci el çok temiz düşük saatlerde traktörler var incele istersen. Benim şu ara solis 75-90 lar ilgimi çekiyor 600bine 3-4 yaşında 400-700 saat aralığında levyeli 12 ileri 12 geri traktörler var bi tane almayı düşünüyorum aynı özellik diğer markalarda 2 katı fiyata. Sıfırı pahalı ama 2. el ucuza al, işini gör, ucuz sat mantığındayım. Sıfır almak hiç mantıklı değil. Benim şahsi görüşüm herkesin fikrine saygı duyarım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Mf165 i Satıp John Deere 5050E Almak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt