PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Mf165 i Satıp John Deere 5050E Almak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatiha" data-source="post: 1464476" data-attributes="member: 100391"><p>Patinaj sorununu 175 te ben de yaşadım ancak arka lastikleri ve jantı 1 numara büyütünce mükemmel performansı yakaladım. 165 ve 175 traktörlerin patinaj sorununun kronik olması ufak lastik ve jant kullanılmasından kaynaklanır. Mesela 248 ya motor kullanılan 100 serilerinde patinaj çok olmaz. 236 ua ve alt motorlarda patinaj sorununun sebebi lastik sürtünme katsayısı ve devir sayısının motordan gelen gücü dengeleyemeyişidir. Buna sebep olan da lastik ve jant seçiminin yanlış olmasıdır. Ben değişim yaptıktan sonra lastik değiştirme periyodu da uzamış oldu. Avantajlardan biri de bu ve yakıt konusunda da öncekine göre çok fark var. Hidrolik kısmına gelince 40-50 yaşındaki bir traktör için çok çok iyi cici traktölerle karşılaştırıldığında. Hidrolik çıkış sayısı yetersiz mi evet onun da çözümü iyi bir hidrolik ustası ve güzel bir hidrolik kumandası. İstersen 135-145-148 MF traktörlerin lastikleri 240 MF lastikleriyle değiştiğinde performansı ne kadar etkilediğini gözlemleyebilirsin. En yaygın kullanım bu olduğu için bunu örnek verdim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatiha, post: 1464476, member: 100391"] Patinaj sorununu 175 te ben de yaşadım ancak arka lastikleri ve jantı 1 numara büyütünce mükemmel performansı yakaladım. 165 ve 175 traktörlerin patinaj sorununun kronik olması ufak lastik ve jant kullanılmasından kaynaklanır. Mesela 248 ya motor kullanılan 100 serilerinde patinaj çok olmaz. 236 ua ve alt motorlarda patinaj sorununun sebebi lastik sürtünme katsayısı ve devir sayısının motordan gelen gücü dengeleyemeyişidir. Buna sebep olan da lastik ve jant seçiminin yanlış olmasıdır. Ben değişim yaptıktan sonra lastik değiştirme periyodu da uzamış oldu. Avantajlardan biri de bu ve yakıt konusunda da öncekine göre çok fark var. Hidrolik kısmına gelince 40-50 yaşındaki bir traktör için çok çok iyi cici traktölerle karşılaştırıldığında. Hidrolik çıkış sayısı yetersiz mi evet onun da çözümü iyi bir hidrolik ustası ve güzel bir hidrolik kumandası. İstersen 135-145-148 MF traktörlerin lastikleri 240 MF lastikleriyle değiştiğinde performansı ne kadar etkilediğini gözlemleyebilirsin. En yaygın kullanım bu olduğu için bunu örnek verdim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Mf165 i Satıp John Deere 5050E Almak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt