PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF asalet böyle bişey.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 1130414" data-attributes="member: 38742"><p>Forum hala bıraktığım yerde. Hendekli arkadaş senin malının üstüne mal yok hayrını gör, güzel günlerde kullan.</p><p></p><p></p><p>Bir malın iyi olması için tek ölçüt iyi çekiyor olması değildir. </p><p></p><p>Birinci videoda MF yi çekememiş, hay ben o Enterin kalıbına, bu muydu iyi çeken.. </p><p></p><p>FIat ta cer var patinaj yapmıyor diyen arkadaş 60-56 aldık motoru ufak geldi, gittik sattık. Aldık yerine 70-66 çekmiyor, bayılıyor, sallı dedik ondan, 70-56 aldım önü hafif hali ile arkası daha ağır diye MF den az pati yapmıyor. Kavun kabuğu, karpuz kabuğu,daha bir ay önce tek dingiili boş römorku geri geri çıkaramadım. Ulan bu traktör benim ama badanaj da yapıyor, bayılıyor da. Avantajı ikinci elinin iyi olması,yakıtı, parçası. Az da malınızı yerin, kardeşim. Az da başkasının malı iyi olsun..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 1130414, member: 38742"] Forum hala bıraktığım yerde. Hendekli arkadaş senin malının üstüne mal yok hayrını gör, güzel günlerde kullan. Bir malın iyi olması için tek ölçüt iyi çekiyor olması değildir. Birinci videoda MF yi çekememiş, hay ben o Enterin kalıbına, bu muydu iyi çeken.. FIat ta cer var patinaj yapmıyor diyen arkadaş 60-56 aldık motoru ufak geldi, gittik sattık. Aldık yerine 70-66 çekmiyor, bayılıyor, sallı dedik ondan, 70-56 aldım önü hafif hali ile arkası daha ağır diye MF den az pati yapmıyor. Kavun kabuğu, karpuz kabuğu,daha bir ay önce tek dingiili boş römorku geri geri çıkaramadım. Ulan bu traktör benim ama badanaj da yapıyor, bayılıyor da. Avantajı ikinci elinin iyi olması,yakıtı, parçası. Az da malınızı yerin, kardeşim. Az da başkasının malı iyi olsun.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF asalet böyle bişey.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt