PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MF 6613 dyna 6
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1442275" data-attributes="member: 95971"><p>Diyorum ve buradan hareketle tarla işçiliğimin kötü olduğu imasıyla mı karşılaşıyorum.komik</p><p>Ayrıca hidrolik çeki hassasiyetinden bahsetmiyorum, patinaj hassasiyeti farklı çalışıyor.başka hangi traktörlerde var bilmiyorum ama gerçekten hem traktörü hem de şoförü çok rahatlatıyor.</p><p>John dere Massey kimseye 5 kuruş hibe etmez.</p><p>Burada fanboyluk yapacak olan yapar,ama aklıselim kullanıcılar tecrübelerini herkes faydalansın diye paylaşıyor.</p><p>6125r ve 6140m'den az yaktığını bizzat, 6120m'den az yaktığını gıyaben biliyorum.</p><p>Ayrıca 125r ve 140m ile farklı işlerde de kıyas yaptık yine az yakıyor yine az yakıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1442275, member: 95971"] Diyorum ve buradan hareketle tarla işçiliğimin kötü olduğu imasıyla mı karşılaşıyorum.komik Ayrıca hidrolik çeki hassasiyetinden bahsetmiyorum, patinaj hassasiyeti farklı çalışıyor.başka hangi traktörlerde var bilmiyorum ama gerçekten hem traktörü hem de şoförü çok rahatlatıyor. John dere Massey kimseye 5 kuruş hibe etmez. Burada fanboyluk yapacak olan yapar,ama aklıselim kullanıcılar tecrübelerini herkes faydalansın diye paylaşıyor. 6125r ve 6140m'den az yaktığını bizzat, 6120m'den az yaktığını gıyaben biliyorum. Ayrıca 125r ve 140m ile farklı işlerde de kıyas yaptık yine az yakıyor yine az yakıyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MF 6613 dyna 6
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt