PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MF 6613 dyna 6
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1442256" data-attributes="member: 95971"><p>Bizim 6714te patinaj sensörü var, patinaja göre hidrolik hassasiyeti yapıyor.patlatma, dipkazan, pulluk gibi ağır toprak işlerinde onu da aktif ederek sürüm yapıyorum.</p><p>Merak ederek ölçtüm asfaltta %1-2 civarı patinaj gösteriyor</p><p>Buğday anızında boş römorkla giderken %3-4 civarı patinaj gösteriyor</p><p>Buğday anızı devirirken %10 civarı sürekli patinaj gösteriyor.ben patinaj hassasiyetini %15-16 civarı bir yere ayarlıyorum.patinaj biraz artınca hidrolik hassasiyet yapıyor.</p><p>Demek istediğim kaçırmıyor, gizli patinaj yapmıyor dediğimiz anda bile %10 civarı gizli patinaj oluyor.</p><p>Gizli patinajı gözle hissetmeye başladığımızda en az %20-25ler hatta %30 civarı patinajlı gidiyor demek.</p><p>Gizli patinajlı çeki karakterine sahip tüm traktörler ne kadar patinaj yapıyorsa o kadar mazotu boşa harcıyor demektir.fizikten matematikten motordan şanzımandan biraz anlayan kişiler bunun sebepler anlayabileceklerdir.gizli patinajın bir kısmı çekiye ve hıza etki ediyor ama ciddi bir kısmı da kayba uğruyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1442256, member: 95971"] Bizim 6714te patinaj sensörü var, patinaja göre hidrolik hassasiyeti yapıyor.patlatma, dipkazan, pulluk gibi ağır toprak işlerinde onu da aktif ederek sürüm yapıyorum. Merak ederek ölçtüm asfaltta %1-2 civarı patinaj gösteriyor Buğday anızında boş römorkla giderken %3-4 civarı patinaj gösteriyor Buğday anızı devirirken %10 civarı sürekli patinaj gösteriyor.ben patinaj hassasiyetini %15-16 civarı bir yere ayarlıyorum.patinaj biraz artınca hidrolik hassasiyet yapıyor. Demek istediğim kaçırmıyor, gizli patinaj yapmıyor dediğimiz anda bile %10 civarı gizli patinaj oluyor. Gizli patinajı gözle hissetmeye başladığımızda en az %20-25ler hatta %30 civarı patinajlı gidiyor demek. Gizli patinajlı çeki karakterine sahip tüm traktörler ne kadar patinaj yapıyorsa o kadar mazotu boşa harcıyor demektir.fizikten matematikten motordan şanzımandan biraz anlayan kişiler bunun sebepler anlayabileceklerdir.gizli patinajın bir kısmı çekiye ve hıza etki ediyor ama ciddi bir kısmı da kayba uğruyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MF 6613 dyna 6
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt