MF 3095 ile slaj sezonunda 3 römork ile slaj nakliyesi yapiyoruz , takribi yük 22-23 ton , oldukça dik bir rampadaki performansı size sunuyorum
Maşallah hangi viteste çıktınız?MF 3095 ile slaj sezonunda 3 römork ile slaj nakliyesi yapiyoruz , takribi yük 22-23 ton , oldukça dik bir rampadaki performansı size sunuyorum
Yükü yazdım ya beyaa konuda , arkadaki 4709 oda bizim ondan 2 römork vardı , yarışarak geldikKükrüyor zalım. Kaç ton yük ve hangi vitesle çıkıyor usta. Birde arkada gelen traktör var galiba
Rampa başında 2.5 ile başladık 1 ile bitti , epeyce uzun ve virajlı burasıMaşallah hangi viteste çıktınız?
EyvallahKolay gelsin maşallah ufuk abi
Aynen , teşekkürlerMaşallah nazar değmesin, çok iyi gidiyor.
Aboneye ihtiyac var bol bol hesap açıp üye olabilirsiniz , elinizi korkak alistirmayin eşi dostu da davet edebilirsiniz , herkese yetecek kadar yer varMaşallah ekip çok güzel elim otomatikmen abone butonuna gitti [emoji3]
Kirklareli seytandere rampası ErdemMaşallah abi. Bu rampa nerede
Video çekimlerinde rampalar çok anlaşılmıyor maalesefMaşallah güzel çıkmış Ufuk abi, rampa belli etmiyor ama bayağı sert sanki.
Kirklareli seytandere rampası Erdem
AynenKırklareliden pınarhisar tarafına giderken sol tarafta ray betonmu ne var orasımı abi bana orası gbi geldi
3 römork olunca , yük uzuyor , zorluk derecesi artıyor , kısa ve tek römork da olsa bu kadar zor olmazdıBiliyom orası abi çok dik rampa 3095 iyi iş çıkarmış
bu yokuştan bu kadar yük ve uzun bir araç ile ilk defa çıkıyoruz , ama gayet güzel maşallahGüzel paylaşım Ufuk abi. Ara gazın hastasıyım rampaların ustasıyım demişsin...