PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mf 266g Hidrolik kolları sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Uzunyayla Rençberi" data-source="post: 1467472" data-attributes="member: 93190"><p>İki yıl önce çayır biçerken arka yetişince frene bastım, yerin yaşlığından dolayı kayıp biraz süratli düştüm işine. Sonra sıra başında hidroliği kaldırırken titremeye başladığını farkettim. Stop edince de eskisinden çok daha hızlı iniyordu. Gaza basınca hidrolik kaldırması daha da yavaşlıyordu. Üç ay idare ettik öyle, bir boşluk bulunca kamyona bindirip Kayseri'ye Selahattin Usta'ya götürdük. Ben sanıyorum ki silindirin oringleri patladı, meğer hidrolik odalarından biri patlamış. Tek pistonla o kadar işi nasıl yaptı hala şaşırıyorum.</p><p>Velhasıl, bu anlattıklarım sizde de varsa, bu sorun birdenbire başladıysa sorun odalarda olabilir.</p><p>Yalnız eğer filtre tıkalı ise de gaza basınca hidroliğin kaldırması yavaşlar. Ama bu durum birdenbire oluşmaz. Kolay kolay tıkanmaz o filtre ekipmanlarınızı başka kişiler takmıyorsa.</p><p>Kolların yavaş inişi sağ altta, gövdenin üstündeki kadrandan (orijinal kabin ise koltuğun ön sağ altındaki topuzdan) ayarlanır. Hız ayarı en sonda olduğu halde çok yavaşsa valfinde sorun olabilir.</p><p>Siz önce bir yağı boşaltıp yağa ve filtreye bakın, içinde çapak veya kırıntılar varsa bir şeyler dağılmıştır. Kirli çıkarsa da değiştirirsiniz yağı artık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Uzunyayla Rençberi, post: 1467472, member: 93190"] İki yıl önce çayır biçerken arka yetişince frene bastım, yerin yaşlığından dolayı kayıp biraz süratli düştüm işine. Sonra sıra başında hidroliği kaldırırken titremeye başladığını farkettim. Stop edince de eskisinden çok daha hızlı iniyordu. Gaza basınca hidrolik kaldırması daha da yavaşlıyordu. Üç ay idare ettik öyle, bir boşluk bulunca kamyona bindirip Kayseri'ye Selahattin Usta'ya götürdük. Ben sanıyorum ki silindirin oringleri patladı, meğer hidrolik odalarından biri patlamış. Tek pistonla o kadar işi nasıl yaptı hala şaşırıyorum. Velhasıl, bu anlattıklarım sizde de varsa, bu sorun birdenbire başladıysa sorun odalarda olabilir. Yalnız eğer filtre tıkalı ise de gaza basınca hidroliğin kaldırması yavaşlar. Ama bu durum birdenbire oluşmaz. Kolay kolay tıkanmaz o filtre ekipmanlarınızı başka kişiler takmıyorsa. Kolların yavaş inişi sağ altta, gövdenin üstündeki kadrandan (orijinal kabin ise koltuğun ön sağ altındaki topuzdan) ayarlanır. Hız ayarı en sonda olduğu halde çok yavaşsa valfinde sorun olabilir. Siz önce bir yağı boşaltıp yağa ve filtreye bakın, içinde çapak veya kırıntılar varsa bir şeyler dağılmıştır. Kirli çıkarsa da değiştirirsiniz yağı artık. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mf 266g Hidrolik kolları sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt