PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 2635, case jx75cc, erkunt nimet70e+
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="APO5454" data-source="post: 979638" data-attributes="member: 44596"><p><strong>Ynt: MF 2635, case jx75cc, erkunt nimet70e+</strong></p><p></p><p></p><p>Vallaha abi Sakarya ' da servis sorunu yok Allah razı olsun servisten nezaman arasak hemen gelir anlatmistim forumda asansörlü çeki yi çıkartmaya calismistim saft takacaktim iki tane civatasi gevsemis civataları alyan anahtariyla sıkıyorsun okadar ben Alyan deliklerini bulamadım servisi aradım yarım saat içinde geldi birde kuyruk milini yol pozisyonuna almışım kolu yukarıya çok çekmişim servisi aradım traktörun arkasından giderken ses geliyo hemen geliyoruz dediler 15 dakikada geldiler Sakarya ' nın servisi harika deatuz aldı benim dayım ama servisinden şikayetçi arka hidrolik cikislardan ses geliyormuş traktöru servis yüklemis götürmüş 2 hafta bekletmis dayım sinirlenmis gitmiş traktörun yanına traktore bakmamislar bile dayımda binmiş traktore eve gelmiş hayla aynı ses var hidrolik cikislarda deutz u kotulemek gibi olmasın ama Adapazarı ' nda bu sene en çok satan traktör oldu ama alan geri veriyor yanlış anlaşılmasın kotulemiyorum iyi akşamlar herkese</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="APO5454, post: 979638, member: 44596"] [b]Ynt: MF 2635, case jx75cc, erkunt nimet70e+[/b] Vallaha abi Sakarya ' da servis sorunu yok Allah razı olsun servisten nezaman arasak hemen gelir anlatmistim forumda asansörlü çeki yi çıkartmaya calismistim saft takacaktim iki tane civatasi gevsemis civataları alyan anahtariyla sıkıyorsun okadar ben Alyan deliklerini bulamadım servisi aradım yarım saat içinde geldi birde kuyruk milini yol pozisyonuna almışım kolu yukarıya çok çekmişim servisi aradım traktörun arkasından giderken ses geliyo hemen geliyoruz dediler 15 dakikada geldiler Sakarya ' nın servisi harika deatuz aldı benim dayım ama servisinden şikayetçi arka hidrolik cikislardan ses geliyormuş traktöru servis yüklemis götürmüş 2 hafta bekletmis dayım sinirlenmis gitmiş traktörun yanına traktore bakmamislar bile dayımda binmiş traktore eve gelmiş hayla aynı ses var hidrolik cikislarda deutz u kotulemek gibi olmasın ama Adapazarı ' nda bu sene en çok satan traktör oldu ama alan geri veriyor yanlış anlaşılmasın kotulemiyorum iyi akşamlar herkese [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 2635, case jx75cc, erkunt nimet70e+
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt