Fiyatlar şuan bizim amasya usta traktörde 200 bin felan 210 bilemedin 220 bin 2635 fiyatı. 75 hp bandına göre iyi traktör. Çekiş yakıt güzel arza yok denecek kadar az.Arkadaşlar 2635 veya 2630 benzeri traktörler nasıl 4 çeker alınsa fiyatları nerelerde sıfırın
Abi bu 2630 felan nasıl benim için bir incele sıfır alınsa iş yapar mıAleyküm selam,
Böyle bir işlem yaptıranı duymadık ama olmaz diye bir şey yok , gerekli ekipman varsa yapılabilir.
Traktörün motor kapağı sökülürken 3-4 saat soğuması beklenir , motor soğuk iken sökülür.
Maalesef yakın çevrede hiç yok fakat traktörün yorumlarına baktığımda yakıt konusunda fena değil gibi duruyor. Kullanmadığımız bir model içinde konuşmak doğru olmaz.Abi bu 2630 felan nasıl benim için bir incele sıfır alınsa iş yapar mı
Abi burada var birinde pek memnun da değil pişmanda.Abi bu 2630 felan nasıl benim için bir incele sıfır alınsa iş yapar mı
Bende birazda prim yapar mı düçüncesindeydım emre gardaşımAbi burada var birinde pek memnun da değil pişmanda.
Sana Deutz 4065/4075 bundan daha iyi olur gibi geçen 4065e ye bindim hoşuma gitti 72 HP gücü varmış. Sahibi memnun
haziranda yeni modeller gelecek hocam..acelsi yoksa bekleyinBende birazda prim yapar mı düçüncesindeydım emre gardaşım