PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
MF 240S Komple Restorasyon, Bağımsız Damper Sistemi, Hız Sabitleyici ve İlave Özelliklerin Eklenmesi Projesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ferithome" data-source="post: 1462388" data-attributes="member: 103449"><p>Hocam selamlar. Restorasyon projenizi ilgi ile takip ettim. Benim de elimde 1996 model tek hidrolik çıkışlı 240 s var. İlk traktörüm, çok seviyorum kendisini ve bağcılıkta kullanıyorum. Traktörüme yandan takılan , hidrolik sistem ile çalışan bir çapa makinesi satın aldım ve bunun için 3 kollu 4 çıkışlı hidrolik valf takıldı. (Bu arada traktörde tek taraflı, solda, sonradan takılmış direksiyon hidroliği bulunmakta. Ayrı bir direksiyon hidrolik pompası var mı bilmiyorum.) Bu sistemde sizin de bahsettiğiniz gibi sonradan takılan hidrolik valfler ana sisteme bağımlı oluyor ve arkada herhangi bir şey taşıyacak isem valf musluğunu kapatıp orijinal hidroliğe geri dönmek zorunda kalıyorum, iki sistemi aynı anda kullanamıyorum. Fakat buna alıştım ve sizinki gibi büyük bir hidrolik restorasyonuna girmeyi düşünmüyorum.</p><p>Asıl sorunum traktörün hidrolik basıncının düşüklüğü ve bu nedenle çapa makinemi ve diğer hidrolik sistemleri, mesela kaydırmalı kültivatör veya hidrlolik sıyırgalı sepet gibi aletlerimi tam verimli kullanamıyorum. Yavaş ve zayıf bir şeklide çalışıyor.</p><p>Sistemi tamamen bağımsız hale getirmeden yani sizinki gibi büyük bir restorasyona girmeden traktörün hidrolik pompasını değiştirerek veya ilave pompa takılması ile hidrolik basınç ve debisini arttırmanın bir yolu var mı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ferithome, post: 1462388, member: 103449"] Hocam selamlar. Restorasyon projenizi ilgi ile takip ettim. Benim de elimde 1996 model tek hidrolik çıkışlı 240 s var. İlk traktörüm, çok seviyorum kendisini ve bağcılıkta kullanıyorum. Traktörüme yandan takılan , hidrolik sistem ile çalışan bir çapa makinesi satın aldım ve bunun için 3 kollu 4 çıkışlı hidrolik valf takıldı. (Bu arada traktörde tek taraflı, solda, sonradan takılmış direksiyon hidroliği bulunmakta. Ayrı bir direksiyon hidrolik pompası var mı bilmiyorum.) Bu sistemde sizin de bahsettiğiniz gibi sonradan takılan hidrolik valfler ana sisteme bağımlı oluyor ve arkada herhangi bir şey taşıyacak isem valf musluğunu kapatıp orijinal hidroliğe geri dönmek zorunda kalıyorum, iki sistemi aynı anda kullanamıyorum. Fakat buna alıştım ve sizinki gibi büyük bir hidrolik restorasyonuna girmeyi düşünmüyorum. Asıl sorunum traktörün hidrolik basıncının düşüklüğü ve bu nedenle çapa makinemi ve diğer hidrolik sistemleri, mesela kaydırmalı kültivatör veya hidrlolik sıyırgalı sepet gibi aletlerimi tam verimli kullanamıyorum. Yavaş ve zayıf bir şeklide çalışıyor. Sistemi tamamen bağımsız hale getirmeden yani sizinki gibi büyük bir restorasyona girmeden traktörün hidrolik pompasını değiştirerek veya ilave pompa takılması ile hidrolik basınç ve debisini arttırmanın bir yolu var mı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
MF 240S Komple Restorasyon, Bağımsız Damper Sistemi, Hız Sabitleyici ve İlave Özelliklerin Eklenmesi Projesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt