mf 135 yardım

merhaba arkadaşlar.mf 135 almayı düşünüyorum.tanıdık bir arkadaşımda buldum.çok temiz görünüyor.lastikler yeni.hidrolik direksiyon.69 model.08 blok değil heralde.yuvarlak kovan ama frenler çok iyi tutuyor.resmen çakıyor.bana söylediği fiyat 14000.sizce bu fiyatı edermi.

Abi kusura bakmayın telefndan hızlı yazınca oyle oldu içteki kolu aşagıya indirmeyi gerekiyor indirirken engele takılcak dışarı doğru esnetip aşaga indiricek depriyaj basılıysa kaldırmaz indirikende o kolu eski pozisyonuna getirip indircek.

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şanzımandaki yağ miktarı yetersiz gelecektir.Aynı anda hem kepçe hem damperli römork için yağ miktarı azdır.
Çözüm kuyruk miline yağ pompası koyup, yağ deposu yaptırıp kepçe ve damperli römork idare edilebilir.Fiyat 8-10 bin arası olabilir.
Koltuk altındaki basınç tapasından çıkış alıp tek tesirli damper çıkışı konur.
Kesin çözüm Steyr 768 hidrolik konusunda çoook iyidir.Piyasadan düzgün olanını bulabilirsiniz.