PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mf 135 gitti Tümosan 8175 geldi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Nurullah Mayuk" data-source="post: 1445169" data-attributes="member: 95679"><p>Hidrolik kollarındaki numaralar silinmiş hocam , onları daha tam çözemedim ama alışıcaz veya etiket numaralarını bi yerden bulmam lazım .</p><p></p><p>Diğer bilgiler tam aradığım cevaplar , internette bu konular ile alakalı bilgi yok . Çift sürümüde olsa ot biçmede olsa bizde 3.vites kullanılıcak tarla yok tarlalar hep yokuş veya uçurum . Duruma göre seri 1 veya 2 o zaman takviyeyle bir işimiz yok . Haşbayda mile kuyruk mili 540 da kullanılıyorsa 750 devirle benim hiç işim yok o zaman bi gübre serpme bide ot biçmede kullanıyorum kuyruk milini . Bu işlerde yakıt tasarrufu için devir aralığını 1600-1700 lerde tutacağım o zaman , çok kıymetli bilgiler teşekkür ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nurullah Mayuk, post: 1445169, member: 95679"] Hidrolik kollarındaki numaralar silinmiş hocam , onları daha tam çözemedim ama alışıcaz veya etiket numaralarını bi yerden bulmam lazım . Diğer bilgiler tam aradığım cevaplar , internette bu konular ile alakalı bilgi yok . Çift sürümüde olsa ot biçmede olsa bizde 3.vites kullanılıcak tarla yok tarlalar hep yokuş veya uçurum . Duruma göre seri 1 veya 2 o zaman takviyeyle bir işimiz yok . Haşbayda mile kuyruk mili 540 da kullanılıyorsa 750 devirle benim hiç işim yok o zaman bi gübre serpme bide ot biçmede kullanıyorum kuyruk milini . Bu işlerde yakıt tasarrufu için devir aralığını 1600-1700 lerde tutacağım o zaman , çok kıymetli bilgiler teşekkür ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Mf 135 gitti Tümosan 8175 geldi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt