Stikırların elime ulaşmasında emeği geçen #meskisehiri adlı üyeye teşekkür ederim.
Kardeş bu stikırlardan nasıl temin ederizBizler teşekkür ederiz.
Buluşmadan kalan bir kaç sticker ilk isteyenlere gönderildi. Şuan elimizde yok. Bastırdığımızda haber vereceğiz.Kardeş bu stikırlardan nasıl temin ederiz
Size de gönderildi. Sizinle beraber gönderilen herkese ulaştı. Bastırdığımızda tekrar göndeririz.Bizde eskişehirliyiz bizde istiyoz ama gelmedi 1 ay oldu
Bulusmayada geldik fakat iskender dağıtmayı unuttuBuluşmalara gelmeyenler çok şey kaçırıyor diye boşa demiyoruz...
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Agamın suçuna ortağım. poşette 40tane vardı banada hatırlattı orda diye ama unuttuk kompleBulusmayada geldik fakat iskender dağıtmayı unuttu
Valla unutmuş iskender abiBulusmayada geldik fakat iskender dağıtmayı unuttu
Olsun insanlık hali bi dahaki sefereAgamın suçuna ortağım. poşette 40tane vardı banada hatırlattı orda diye ama unuttuk komple
Buluşmalara gelmeyenler çok şey kaçırıyor diye boşa demiyoruz...[emoji16]
Baktım kimse yollamıyor. Bende kendim yaptırdım.
Baksen suçuda kabullendiler iyi o zaman Gürkan koç ve iskender hamitabatta ki buluşma fotolarindan kişi sayısını belirleyecek o kadar trakkulup amblemi hazirlatacak ve buluşmaya gelenlerin adreslerine postalayacakAgamın suçuna ortağım. poşette 40tane vardı banada hatırlattı orda diye ama unuttuk komple