Meraklılarına Erkunt Tanıtımı

Evet 200 bine ulaşır ama ulaştığı zaman da bütün traktör markalarından üstün bir konuma gelir ve 200 bin liraya ulaşacak serisi 150 lik 150 beygir üstüdür. Saygılar
Kardeş hangi 150 beygiri

110 luğu 167 bin tl ... senwye şubat ayında liste fiyatına bakarsın kaç tl olur... bu yıl haşmete 117 bin tl zam geldi. Ben demiyorum zam yapma ama 2012 de hp başına 1000 tl alan erkun şimdi 1500 tl yide geçti ...

Aga New Holland John Deere Massey Ferguson dediğin markalar 100 150 yıllık bir geçmişe dayanıyor Erkunt ise 14 15 Yaşında Bir traktör markası Bunu bilerek Yorum yapalım

Claas da 10-15 yıldır traktör üretiyor ama adamlar ismine yakışır traktör yapıyolar.70e+ 100.000 olmuş o paraya o motor alınır mı hiç?

• Beğen
Tepkiler: MURTKAYA
Tek arza bunlar olsun halledilir
Yinede yerlide alınacak tek traktör bence erkunt.4 silindr 110 hp 3.4 motor en çok bu özelliği birde ağır olması hoşuma gidiyor. Yine alacak olursam erkunt olur. 2nci elleri çok uygun. Sıfırlaruna yanaşılmazda . 2 aydır araştırıyorum avrupalar pahalı ikinci elide pahalı 102 hp arıon 410 220 bin tl derinden bir ohaaaaa çektim. yerlilerde en çok özellikli erkunt.. tek eksiği keşke direksiyon olsa ama bizim servetin direksiyonunda hiç problem olmadı yeni serileri yapıyorsa bilelemem ama şu para bağımlısı çiftçileri kandıran servislere bir çözüm bulsa güzel olacak başkada şikayetim yok... servise çmzüm buldun yeter. Onlara verdiğim paralar aaaahhh ah..

• Beğen
Tepkiler: elmacikliilesber
Yinede yerlide alınacak tek traktör bence erkunt.4 silindr 110 hp 3.4 motor en çok bu özelliği birde ağır olması hoşuma gidiyor. Yine alacak olursam erkunt olur. 2nci elleri çok uygun. Sıfırlaruna yanaşılmazda . 2 aydır araştırıyorum avrupalar pahalı ikinci elide pahalı 102 hp arıon 410 220 bin tl derinden bir ohaaaaa çektim. yerlilerde en çok özellikli erkunt.. tek eksiği keşke direksiyon olsa ama bizim servetin direksiyonunda hiç problem olmadı yeni serileri yapıyorsa bilelemem ama şu para bağımlısı çiftçileri kandıran servislere bir çözüm bulsa güzel olacak başkada şikayetim yok... servise çmzüm buldun yeter. Onlara verdiğim paralar aaaahhh ah..

Haklısınız ben traktörü iki sınıfa ayırıyorum; Avrupa ve Yerli olarak.Şahsi olarak yerlide Erkunt kudret 100 favorim ama ikinci el olacak 0 ı o parayı haketmez.Avrupada ise MF 5445.

Haklısınız ben traktörü iki sınıfa ayırıyorum; Avrupa ve Yerli olarak.Şahsi olarak yerlide Erkunt kudret 100 favorim ama ikinci el olacak 0 ı o parayı haketmez.Avrupada ise MF 5445.
Bana kalırsa avrupadan da sıfır alınmaz ama şu varki yerlide ikinci ele düşerse fiyatlar acayyip aşağı çekiliyor.avrupda fiyatlar çok kırılmıyor .. çünki claasları araşyırdım biraz ikinci elleri 110 hp leri falan bizim sıfırlar kadar hala fiyatları..