PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Mera artı besi büyükbaş besiciliği için yardımcı olun lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="azerr" data-source="post: 1138150" data-attributes="member: 58671"><p>[ Ankarada bi kargo şirketinde çalışıyorum ama burda çalıştığımız emeği hayvancılığa versek çok daha fazla kazanacağımdan eminim </p><p>Özellikle bu cümleni alıntı yaptım yuzde yuz haklısın. Öncelikle belirteyimki afyonda hayvan karstan daha ucuzdur. Yanlışım varsa okuyanlar beni düzeltsin. Benim gibi karsa gidip boş dönme. Kars hayvan pazarı haftanın 5 6 gunu açık. Atla otobuse karsa gıt bır 2 gun hayvan pazarını dolaş. Bu işi sırf karstan getrıp besleyecem satacam para kazanacam şeklınde değilde köyde yasayacam 3 5 süt hayvanım tavuğum besi hayvanım tarlalarım olacak kazanmaya çalışacam diye düşün. Kargodan aldığının 5 mislini kazanacağın gunler uzak değildir. Hayvancılık hesap makınasıyla kazanç hesaplanacak iş değildir. Pazardan hayvan alma bir iştir. hayvanı satmak ayrı bır iştir. Beceri ister. Allah yardımcın olsun imkanın varsa bekleme. bende senın imkanların olsa bu iş çok daha iyi yapardım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="azerr, post: 1138150, member: 58671"] [ Ankarada bi kargo şirketinde çalışıyorum ama burda çalıştığımız emeği hayvancılığa versek çok daha fazla kazanacağımdan eminim Özellikle bu cümleni alıntı yaptım yuzde yuz haklısın. Öncelikle belirteyimki afyonda hayvan karstan daha ucuzdur. Yanlışım varsa okuyanlar beni düzeltsin. Benim gibi karsa gidip boş dönme. Kars hayvan pazarı haftanın 5 6 gunu açık. Atla otobuse karsa gıt bır 2 gun hayvan pazarını dolaş. Bu işi sırf karstan getrıp besleyecem satacam para kazanacam şeklınde değilde köyde yasayacam 3 5 süt hayvanım tavuğum besi hayvanım tarlalarım olacak kazanmaya çalışacam diye düşün. Kargodan aldığının 5 mislini kazanacağın gunler uzak değildir. Hayvancılık hesap makınasıyla kazanç hesaplanacak iş değildir. Pazardan hayvan alma bir iştir. hayvanı satmak ayrı bır iştir. Beceri ister. Allah yardımcın olsun imkanın varsa bekleme. bende senın imkanların olsa bu iş çok daha iyi yapardım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Mera artı besi büyükbaş besiciliği için yardımcı olun lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt