ARKADAŞLAR MEKANİK AYARLI PROFİL PULLUK ALMAYI PLANLIYORUZ ALPLER VE ÜNLÜ ARASINDA KALDIK ALPLERDEN YANAYIZ GİBİ AMA SİZİNDE GÖRÜŞÜNÜZÜ ALMAK İSTEDİM
ikisi de gayet başarılı pulluk
Ünlü masraflı gibi laa üzerinde gelenler hariç 5. uç demiri 2. ci yan bıçakları taktım, uç demirleri 35 TL, yan bıçakları yan sanayi aldım 40 TL
ama napiyoz cıkan uç demirlerini bir birine kaynatiyoruz o sorun ortadan kalkıyobiz gunluk 50 dekar sürer pulluklar her gün degiştiririz çünķü uclar bitiyo
biz gunluk 50 dekar sürer pulluklar her gün degiştiririz çünÄ·ü uclar bitiyo
gamalı pulluk diye geçiyo burda ondan kullaniyorduk yıllardır ama pullukların 4 taneside ünlü tam otamatik pulluk biz memnunuuz bunlardan gamali pulluk yerin altindaki tasa takildigi zaman ya kiriyodu gamayi yada bukuyordukazık bıçaklı pulluk kullanın bittikçe uçlar bıçakları ileriye sürersiniz. Bizim buralarda başka pulluk kullanmazlar.
Ben de iki markayı beğeniyorum fakat alpler toprağı daha iyi kapatıyor.Ünlü biraz yaslama yapıyor bizim topraklarda.
95 kulak derken nasıl yaniUnluyu alirken 95 kulak alirsin sikinti kalmaz
95 kulak derken nasıl yani
Pulluklarin kulaklarinin arkasinda yazar.65 75 95 gibi.Bunlari cm olarak dusun bi 75 cm var birde 95 cm.95 cm olan daha buyuk ve uzun daha kavisli yani topragi alip yatirmasi daha fazla
68 yaziyo bu numaramı