Allah razı olsun İsmail abim aynen çok para abi 8 TL ye tarlada alıyorlar 500 tane oldu herhalde verdim bir haftadır yine toplayıp bağlıyoruz bu gün yine bağladım kendi bağladıklarım yine ayrıKolaygelsin Mesut
Sap saman iyi para ediyor
Allah razı olsun balya deli para oldu ilk bağlama balya 15 TL ikinci bağlama 8 TL masraf yok gibi yaktığı bi mazot tt 55 onuda kokluyor zaten bu yıl Allah bereket versin güzel para kazandık sezonu yeşil bağlamada bi açtık hala devam [emoji4]Kolay gelsin maşallah 8 liraya alan varsa bilseydik tırmık çeker balya çekerdik
3 ipli mi bakya makinesi. Tt55 iyi çekiyor maşallah. Hızınız gayet iyi kimisi hızlı gidiyor pek iyi olmuyor balyasıAllah razı olsun balya deli para oldu ilk bağlama balya 15 TL ikinci bağlama 8 TL masraf yok gibi yaktığı bi mazot tt 55 onuda kokluyor zaten bu yıl Allah bereket versin güzel para kazandık sezonu yeşil bağlamada bi açtık hala devam [emoji4]
Evet üç ipli kardeşim iki takviye bir takviye gidiyorum toplama olduğu için yerde taş ta oluyor kök kötükte o yüzden ağır ağır gidiyorum TT55 ten çok memnun yakıt çekiş inanırmısın 2008 yılından beri daha en ufak bir yerine anahtar değmedi balya patoz çayır biçme arazi sürme meyve bahçesi ilaç sürüm her işe koştuk hala öyle şeytan kulağına tık demedi3 ipli mi bakya makinesi. Tt55 iyi çekiyor maşallah. Hızınız gayet iyi kimisi hızlı gidiyor pek iyi olmuyor balyası
Maşallah kardeşim 55 hp iyi çeviriyor onu helal olsun tt yeEvet üç ipli kardeşim iki takviye bir takviye gidiyorum toplama olduğu için yerde taş ta oluyor kök kötükte o yüzden ağır ağır gidiyorum TT55 ten çok memnun yakıt çekiş inanırmısın 2008 yılından beri daha en ufak bir yerine anahtar değmedi balya patoz çayır biçme arazi sürme meyve bahçesi ilaç sürüm her işe koştuk hala öyle şeytan kulağına tık demedi
Allah razı olsun teşekkür ederim Allah olmayanlarada nasip etsin başkasına ihtiyaç duymayacak kadar olsun kendisinin olsunMaşallah kardeşim 55 hp iyi çeviriyor onu helal olsun tt ye