Arkadaşlar benim TT55 ' in kuyruk mili arıza yaptı.kuyruk milinin iki vitesi var.
1) motordan devir alan
2)şanzumandan arka lastıklerın donuşune göre çalışan vites.
motordan hareket alan kısım çalışmıyor şanzumandan hareket alan vitesi çalışıyor.
benim holder motordan devir alan viteste. iken 1.nci vitesle 10 dekar 2nci vitesle 15 dekar yere yetiyordu.holderin kanat genişliği 10 metre.
şimdi şanzımandan hareket alan kuyruk mili ile ekinlere ilaç atacağım.
ama bir holder kaç dekar yere yeter bilemiyorum.
arka lastiğin çapı 128 cm (yüklü).
kullanma kitapçığına göre:
*arka lastik bir tur attı mı kuyruk mili 11,2 devir yapıyor.
*traktörün 2500 devirde 1nci vites hızı 11,86 km/h ve ikinci vites hızı 17,85 km/h
not :holderle ilaçlamayı 1000 devirde yapıyorum.
holder 400 litreliktir.
motordan hareket alan kuyruk mili vitesi 540 devri 1968 motor devrinde yakalamaktadır.(arızalı olan)
problem şu;benim holder şanzımandan hareket alan kuyruk mili vitesi ile kaç dekar yere yeter.
1) motordan devir alan
2)şanzumandan arka lastıklerın donuşune göre çalışan vites.
motordan hareket alan kısım çalışmıyor şanzumandan hareket alan vitesi çalışıyor.
benim holder motordan devir alan viteste. iken 1.nci vitesle 10 dekar 2nci vitesle 15 dekar yere yetiyordu.holderin kanat genişliği 10 metre.
şimdi şanzımandan hareket alan kuyruk mili ile ekinlere ilaç atacağım.
ama bir holder kaç dekar yere yeter bilemiyorum.
arka lastiğin çapı 128 cm (yüklü).
kullanma kitapçığına göre:
*arka lastik bir tur attı mı kuyruk mili 11,2 devir yapıyor.
*traktörün 2500 devirde 1nci vites hızı 11,86 km/h ve ikinci vites hızı 17,85 km/h
not :holderle ilaçlamayı 1000 devirde yapıyorum.
holder 400 litreliktir.
motordan hareket alan kuyruk mili vitesi 540 devri 1968 motor devrinde yakalamaktadır.(arızalı olan)
problem şu;benim holder şanzımandan hareket alan kuyruk mili vitesi ile kaç dekar yere yeter.